Κανόνες? Μόνο για τους άλλους


Στη φωτογραφία 2 κοπρίτες του αιώνιου ρουφιάνου

Πολλές φορές διερωτηθήκαμε ποιος είναι το παράρτημα ποιου? Ποιος έκανε το αυγό και ποιος την κότα…?

Κάπως έτσι είναι και το ερώτημα μεταξύ του αιώνιου βρωμισμένου αποέΡλ και της αιώνιας μαμάς ή κόρης κοπ. Το ότι υπάρχει μία συγγένεια υπάρχει, αυτό όλοι το ξέρουν, το ότι ευνοείται επίσης, ο λόγος όμως δεν είναι ξεκάθαρος.

Το αποέΡλ ελέγχει την κοπ και ο κωστάκης παραστράτησε, ή η κοπ ελέγχει το πρωτάθλημα και απλά ταΐζει το παραχαϊδεμένο της παιδάκι?

Πριν λίγες μέρες ο Ποταμίτης (αυτού που του τραγουδούσαμε το σύνθημα στο φούτσαλ) έκανε δηλώσεις κατά των αποφάσεων της κοπ και όπως σε κάθε άλλο παράγοντα που το έπραξε αυτό, του επιβλήθηκε ποινή.

Αυτός όμως σαν παραχαϊδεμένο, όπως και όλο το παράρτημα, είπε να κάνει τα δικά του. Έτσι με μία λιτή και καθαρή ανακοίνωση μας λέει ότι στ`αρχίδια του η απόφαση της κοπ και ότι αυτός θα παρακάμψει την τιμωρία και θα πάει στο γήπεδο.

Το παιχνίδι είναι αύριο και εμείς αναμένουμε τις εξελίξεις.

Αν σας φάνηκε κάπου γνωστή η ιστορία είναι από ταινία… πόσες φορές ένα παιδί που είναι τιμωρημένο το σκάει και πάει τελικά στο πάρτι ή στη συναυλία?

Η απορία μας είναι τι θα κάνει η μαμά

Σας το είπαμε πολλές φορές… δεν είναι πρωτάθλημα αυτό που ζούμε, είναι παρωδία και ο πιο μεγάλος φταίχτης είναι το αποέΡλ. Επειδή αν δεν υπήρχε ένα μπάσταρδο να κάνει τα δικά του, θα λειτουργούσαν όλοι σαν ίσοι. Έλα όμως που το μεγάλωμα του άλλαξε τα DNA του τι εστί αδικία !!

ΥΓ:  ………….  σου γαμήσαμε τη μάνα και το σπίτι