Προστατέψτε την ΟΜΟΝΟΙΑ


Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα εδώ και καιρό.

Όπως έγινε γνωστό σε όλους μας η Διοίκηση ελπίζει να γίνει δεκτή η αίτηση της για δάνειο, ούτως ώστε μπορέσουν να προγραμματίσουν σωστά τον τρόπο που θα εξοφληθούν τα χρέη, πράγμα που φαντάζει πολύ δύσκολο με την σημερινή πίεση που της ασκείται.

Πριν μία βδομάδα, τα πρώτα άρθρα μιλούσανε για ένα ποσό σχεδόν 5 εκατομμυρίων. Μέσα σε 1-2 μέρες έγινε λίγο περισσότερο από 5, στην πορεία εμφανίστηκε άρθρο με 10 εκατομμύρια και σήμερα εμφανίζεται άλλο με 15 εκατομμύρια.

Καταλαμβαίνετε ότι μέσα σε μία βδομάδα από 5 να πας στα 15 είναι τεράστια διαφορά και καλό θα κάνει η Διοίκηση να βγει να μιλήσει και να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Είναι το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και άποψη μας, είναι πως δεν έπρεπε να υπάρχει ούτε ένα άρθρο που να μιλάει για όλα αυτά. Αυτό όμως ήταν δουλειά της Διοίκησης να το κάνει και να προστατέψει το σωματείο από τα πηγαδάκια που πάντα αρέσκονται στο να έχουν πληροφορίες…

Αφού απέτυχε, καλό θα ήταν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ να προστατέψει το όνομα της ομάδας μας και να ξεκαθαρίσει για το τι υφίσταται.

Δεν μπορούμε να βγαίνουμε τη μία μέρα και να λέμε πως σε 4-5 χρόνια θα εξοφληθεί το δάνειο, το ποσό από 5 να πηγαίνει 15, και τα 4-5 χρόνια να μένουν τα ίδια. Είτε κάποιοι μας κοροϊδεύουν και θα θέλαμε να το ξέρουμε πριν γίνει πάλι σκατά η κατάσταση, είτε κάποιοι κοροϊδεύουν από το πόστο τους ως δημοσιογράφοι το τι εστί ΟΜΟΝΟΙΑ για τα κλικς και θα θέλαμε κάποιος να τους βάλει στη θέση τους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει προβλήματα και χρειάζεται δουλειά. Έρμαιο όμως του κάθε τυχαίου που θέλει λίγα περισσότερα κλικς δε θα γίνουμε και χωνέψτε το καλά!! Ούτε πισωγύρισμα θα κάνουμε… Λύση που να μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση ζητάμε και όχι άλλη μια φουρνιά λεφτών για τζογάρισμα !!