Καταπληκτική βραδιά!


Μια καταπληκτική βραδιά πέρασαν όσοι βρέθηκαν στο χριστουγεννιάτικο χορό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Ελλη Κοκκίνου. Ο πράσινος λαός έδωσε και πάλι ρεσιτάλ με την τραγουδίστρια να περιορίζεται καθαρά σε «φιλική» συμμετοχή.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο διαφόρων ηλικιών και η διασκέδαση άναψε από πολύ νωρίς. Πλούσιο μπουφέ και ασταμάτητο ποτό, συνθήματα και καψουροτράγουδα έκαναν το Παβίλιον να ζήσει στιγμές μοναδικές. Άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης από το τμήμα μάρκετινγκ για άλλη μια φορά και οφείλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας. Έχει ανέβει ο πήχης κατά πολύ και ανυπομονούμε για την επόμενη πράσινη εκδήλωση.

Πραγματικά απίστευτος ο πράσινος λαός στο -13 έκανε τον χριστουγεννιάτικο χορό που πριν λίγες μέρες φάνταζε αγγαρεία να μοιάζει με φιέστα τίτλου. Ανεπανάληπτος και ασύγκριτος τόσο απλά.

Παίχτες συμβούλιο και κόσμος διασκέδασαν με τη ψυχή τους και μπορούμε να πούμε πως όλοι το είχαν ανάγκη μετά από τα τελευταία γεγονότα στην ομάδα μας. Μακάρι όλα να πάνε καλά για την τριφυλλάρα και μακάρι πάντοτε να γλεντάμε και να διασκεδάζουμε στο όνομα της.