Πάμε για το 4ο τρίποντο


Ο Αντρέας Αβραάμ στο πρώτο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος κόντρα στην Αγία Νάπα. Η ομάδα μας νίκησε με το μεγάλο 5-0 σε εκείνο το παιχνίδι

Πάμε προπονήσεις, πάμε γερά και η 4η νίκη είναι πολύ πολύ σημαντική.

Μπορεί να παίζουμε κόντρα στην Αγία Νάπα, μία από τις θεωρητικά εύκολες ομάδες αλλά ας μη ξεχνάμε πόσες και πόσες φορές την πατήσαμε από την απερισκεψία μας. Πόσες φορές παίζαμε με θεωρητικά εύκολο αντίπαλο και τελικά δίναμε δώρο βαθμούς.

Πόσο μάλλον άμα η Αγία Νάπα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις και με μία νίκη θα ανασάνει, αφού 1 θέση πίσω της βρίσκονται ο Εθνικός Άχνας και η Σαλαμίνα με ένα βαθμό λιγότερο.

Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να κερδηθεί από τους παίκτες μας. Θέλει σοβαρότητα και συγκέντρωση και πρέπει η ομάδα να αρχίσει να δείχνει σημεία φορμαρίσματος. Ίσως μετά και τις 3 νίκες και με μία καλή εμφάνιση να μπορέσουμε να σκοράρουμε αρκετές φορές και να ξεδιπλωθούν τα πόδια ορισμένων για τη δύσκολη συνέχεια που έχει το πρόγραμμα μας.

Ας μη ξεχνάμε ότι πλέον βρισκόμαστε 4 βαθμούς από την 4η θέση και 6 από την 3η. Λάθη και δώρα δεν χωράνε στο πρόγραμμα μας, γι` αυτό με πράσινη περηφάνια και βασιλική σοβαρότητα πάμε για το επόμενο 3ποντο.

Αγία Νάπα ερχόμαστε