Να μείνει ή να φύγει


Green Devil

Green Devil

Γεια σας και πάλι λευτερωμένα μου μυαλά. Γεια σας και πάλι αλητούπουλλα της ανεξάρτητης Κύπρου. Και γεια σας ξανά μιας και είστε τόσο μάγκες, ούτως ώστε να πατάτε στα πιο σκοτεινά μέρη για να διαβάσετε Green Devil.

Οκ, επαράσιεσατο αλλά είμαι έτοιμος. Νιώθω δυνατός σαν τον Κόναν, έξυπνος σαν τον Άινσταιν, ευκίνητος σαν τον άνθρωπο αράχνη και γρήγορος σαν πορτοκαλί λαγός.

Βίρα τις άγκυρες και όρτσα τα πανιά…. πάμε

Πόσες φορές δεν είπαμε για αυτό τον μαγικό ΛΑΟ? Πόσες φορές να πούμε ότι είμαστε μοναδικοί ρε γαμώτο? Πόσες φορές να το αποδείξουμε στους πάντες?

Εμείς ΝΑΙ, άμα στηρίζουμε στηρίζουμε. Επειδή είμαστε οπαδοί που αγαπάμε την ομάδα μας και όχι προπονητές της κερκίδας… όσο και αν θέλουν κάποιοι να μας παρουσιάσουν ως τέτοιους τους περισσότερους (ναι κάποια μάζα ναι… αλλά όχι όσο στην αντίπερα όχθη).

Και να τι πάθανε τα κλαμένα της Κένετι… και να πόσο στηρίζουνε τον υποδεκανέα (έχασε το άλογο του και υποβαθμίστηκε) … και να πως περνάνε την ώρα τους στο φόρουμ.

Ψηφοφορία Στρατηγού

 Δηλαδή…. το 67+ % του κόσμου θέλει να τον διώξει !!!   (το άθροισμα τους βγαίνει 98% που σημαίνει ότι όλα τα ποσά είναι λίγο μεγαλύτερα, δηλαδή 45.7 κτλ)

Ναι ναι ναι, καλά είδατε. Ξεκινήσανε τις ψηφοφορίες… και τι δεν του λένε ρε μάγκες. Ανίκανος, άχρηστος, αχάπαρος, μικρός, λλίος, ξεροτζιέφαλος, υπερόπτης, κκελλετζης, δεκανέας, υποδεκανέας κ.α.

Ούλλα τζιούλλα όμως….. απλίτζιν ποττέ !!

Έλα Ιβάν, πέρασε ο καιρός σου στο σκατό… σε εκτιμούμε για ότι έκανες και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Ας πάρει ο καθένας το δρόμο του, πάρε εσύ τη χειροβομβίδα και εμείς την περόνη.

Μα που εν τζίνο το μωρό να μιλήσει? Τζίνος ο κκέλης ο πικιφρίνος ο ΧατζηΡαούφ ?

Χατζηραούφ να σου πω κάτι και να το θυμάσαι για πάντα… αν οι ηλίθιοι πετούσαν, εσύ θα ήσουν airbus. Κάτι πλάσματα σαν τζ`εσένα είναι που κάμνουν τες γυναίτζιες λεσβίες.

Άλλο ένα έτσι για να σταματήσω με εσένα …. αν σκότωνες όποιο σε μισεί θα μιλούσαμε για γενοκτονία.

ΥΓ: Που να σου ππέσουν τα δόντια τζαι να τα φτύσεις σε ένα κουτί, να τα φάει κάποιος για κουφέττες και όταν θα τον γαμάς να σου τα κλάσει και να σου μπουν σφήνα στην ουροδόχο κύστη…

ΥΓ2: Καλόπαιδα, κακόπαιδα ούλλοι κατά τζι πάμε… Τζαι όσοι μείνουν στον κώλο τους ρεπάνι

Ελάτε και ένα βιντεάκι ρε κακομαθημένα μου: