Μας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο και όχι η πολιτική


Στιγμιότυπο από τη συνάντηση ΚΟΠ-Τουρκοκυπρίων που έγινε σήμερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας

Αξιωματούχοι της ΚΟΠ συναντήθηκαν σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας με αντιπροσωπεία της τουρκοκυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Την ΚΟΠ εκπροσώπησαν στη συνάντηση ο Πρόεδρος κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο 1ος Αντιπρόεδρος κ. Χάρης Λοϊζίδης και ο 2ος Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Νικολάου.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας των Τουρκοκυπρίων ήταν ο κ. Χασάν Σέρτογλου, πρόεδρος της τουρκοκυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ εξέφρασε την αισιοδοξία του για επίτευξη του στόχου της ενοποίησης του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

Ο κ. Κουτσοκούμνης δήλωσε:

Η ποδοσφαιρική κοινότητα της Κύπρου θέλει λύση στο ποδοσφαιρικό πρόβλημα που υπάρχει. Στη συνάντηση διαπιστώθηκε πως υπάρχει έδαφος για ενοποίηση του ποδοσφαίρου στην Κύπρο. Και οι δυο πλευρές έχουμε τη θέληση και την αποφασιστικότητα να λύσουμε το πρόβλημα, χωρίς να εμπλακούμε σε συζητήσεις οι οποίες θα πάνε σε βάθος χρόνου

ενώ με τη σειρά του ο κ. Σέρτογλου ανάφερε:

Μας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο και όχι η πολιτική. Ελπίζω να μην απογοητεύσουμε αυτούς που περιμένουν να βρούμε μια λύση στο πρόβλημα που υπάρχει. Ελπίζω όταν τελειώσουν οι επαφές μας, να έχουμε καλά νέα να σας πούμε

Η επόμενη συνάντηση των δύο πλευρών έχει καθοριστεί για τις 17 Ιανουαρίου 2013 στο οίκημα της τουρκοκυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

cfa.com.cy