Στα ενδότερα του τριφυλλιού


trifylli.net inside

Κάπως έτσι κύλησε η προηγούμενη βδομάδα στην ιστοσελίδα μας. Με 5 από τις 6 στήλες να κάνουν την εμφάνιση τους και να αναλύουν, να καυτηριάζουν, να σχολιάζουν και να … προκαλούν σε σκέψεις το κόσμο της ομάδας και όχι μόνο.

Ξεκινώντας με τον Πράσινο Διάβολο (Green Devil) της παρέας θα απομονώσουμε το δίστιχο αφιέρωμα στην καψούρα Ομόνοια και το σχόλιο που το παρουσίασε:

Η ομάδα μας νίκησε αλλά από απόδοση μέτρια, πολύ μάλιστα. Παρακαλώ να ακούσουμεν τις καμπανέλλες πριν ππέσουν πάνω μας γιατί είναι επικίνδυνα τα πράγματα !! Έκαμεν με να της γράψω τζαι δίστιχο που τούτα ούλλα που νώθω μέσα μου κάθε φορά:Μάνα πονούν τα δειλινά, πονούν εις το στραφίν της.Μα θέλει χάθκια η καρθκιά, όπως η γη των νιν της

Όλο το άρθρο εδώ


Hoolifan Omonoia Fans SiteO Hoolifan στο τελευταίο του άρθρο είπε να ασχοληθεί με Αελίστες, Αποελλίστες και Κοκκινοσκουφίτσες αλλά αυτό που ξεχωρίζουμε είναι το σχόλιο του για την άμυνα του city(λέμε τώρα) αποέλ:

9-1 στο φούτσαλ κεράσαμε το αποελ city. Ρε άμπα τζε εγελάσαν σας. Εννεν city που εγοράσετε ρε λαστιχάριες αλλά κανένα vilage??Τωρά ρε λαστιχάρικα. Πέτε μου τα λίον για την άμυνα σας. Έκαμε τα κακκά πάλε!! Για όποια θέλετε απαντάτε είτε του φούτσαλ είτε του κανονικού ποδοσφαίρου το ίδιο μου κάμνει στη συζήτηση.Η άμυνα σας ρε εν όπως τα δίποντα και τα τρίποντα του Γκάλη. ΟΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ!

Όλο το άρθρο εδώ


Ανεξίτηλος Ομόνοια Omonoia Fans SiteΣε πιο ήπιους τόνους ο Ανεξίτηλος ευχαριστήθηκε τις νίκες σε Φούτσαλ, Πετόσφαιρα και Ποδόσφαιρο με το Κυριακάτικο του άρθρο να τονίζει την αξία του Α.Σ.Ο.Λ. Έδωσε όμως ένα ισχυρό μήνυμα προς όλους:

Στηρίξτε τους παίκτες και τον coach και κρατήστε την κριτική για εκείνους που πρέπει να «τα ακούνε». Στόχος η τετράδα και ό,τι ήθελε προκύψει. Με τον κόσμο στο πλευρό της η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί κι ας είναι και φτωχή!

Όλο το άρθρο εδώ


authentikosΟ Αυθεντικός συνήθισε να προσγειώνει το κόσμο στην ωμή πραγματικότητα και κάπως έτσι ήταν και το άρθρο του της περασμένης Παρασκευής. Άφησε βέβαια και πάλι αιχμές για την ανοχή που είχαν από το υπόλοιπο συμβούλιο Μ. Ν και Χ.Γ.

Μπορεί ο άσχετος με τον χώρο του ποδοσφαίρου, μαζί με τον ημιμαθή κερδοσκόπο να έφεραν το ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ σωματείο σε αυτό το σημείο όμως το έκαναν με την ανοχή των υπολοίπων μελών του συμβουλίου.

Όλο το άρθρο εδώ


xamenos st' oneiroΤέλος ο Χαμένος στ’ όνειρο που δανείστηκε τίτλο κύριας είδησης στη σελίδα μας “Να κάνουμε Χριστούγεννα” και ανάλυσε το σκεπτικό του χωρισμένο σε ένα διπλό, ένα κίνητρο και ένα ευχαριστώ για φινάλε:

Έχουμε μπουχτίσει τα τελευταία χρόνια να κάνουμε Χριστούγεννα “με το ζόρι”. Ήττες και Ισοπαλίες πριν κλείσει η χρονιά έγιναν κανόνας. Διαψεύστε μας με νίκη κόντρα σε Αγιά Νάπα και Εθνικό να κάνουμε Χριστούγεννα.

Όλο το άρθρο εδώ