Hoolifan: Περιπέτεια στο highway


Για τζαι χαρά σας ο Ηοοlifan γ@μά σας ρε αλλόθρησκοι!

Για και στους φίλους που απολαμβάνουν τη στήλη. Ελπίζω κάποια μέρα να καταλάβω και εγώ  τι της βρίσκετε μεχ μεχ μεχ

Επιτέλους διπλό μετά από καιρό. Μάρκο Σοάρες και γαμώ τις….βολάρες!

Μαγικό highway φίλοι μου. Έχει τόσα χρόνια πάω μπάλα σαν την εκδρομή προχτές δεν έζησα. Επροσπερνούσα ανορθωσιάτες εκαβλιάζαν με, Επροσπερνούσα αποελίστες εκαβλιάζαν με.

Ούτε πορνοστάρ εν είδε τόσα κ@βλιά στη ζωή της με το συμπάθκιο!

Εσχει βουλευτή όμως που είδεν…..σχιερετούμε american radio station broadcasting from Μακεδονίτισσα!

Εν τζε έμεινα πίσω εγώ. Αφού ξέρετε με δεν κωλώνω με τίποτε στο καφκά. Ειδικά άμαν το αυτοκίνητο μου εν πιο γλήορο που το δικό τους τζαι θα βουρήσω να φύω μεχ εμχμεχμεχ

Αλλά εδυσκολεύκουμουν η αλήθεια να απαντήσω. Που την μιαν η μπύρα που την άλλη το τιμόνι καταλαβαίνετε δύσκολο το έργο για χειρονομίες!

Μαντέψετε όμως πιο χέρι απελευθερώνετουν εμχμεχμεμχεμεχε. Σιγά ρε γάρε κιγκλίδωμααααααα.

Άλλη πάστα όμως ο λαός ρε παιδί μου. Πέρασα που τόσα αυτοκίνητα αλλόθρησκων χωρίς να πάθω τίποτε παρά μόνο κάτι μπινελίκια, και ο μόνος που εκρεμαλλίστηκε ο μισός πόξω να μου σύρει μια πότσα …..ήταν ομονοιάτης!!

Παεις καλά ρε γάρεεεεε είμαι δικός σου Hello εν θωρείς? Σχιαρπούα μου φανελούα μου αυτουθκια του γάρου! Helloooo

Πρέπει να άκουσε τiς πουρούες και να νόμισε ότι ήμουν ανώμαλος. Σορρυ χριεντ εν τζαι πανηγύριζα έπαιζα την πουρού στο ρυθμό του jingle bells.

Σαλαμιναίοι Χούλιγκαν στο γήπεδο. Εμένα περισσότερο μου θύμιζαν θυμωμένους Άγιους Βασίληδες.

Τι έγινε ρε παιδιά σας πήρανε τα δώρα από το σάκκο? Δεν σας χώρεσε η καμινάδα? Σας κλέψανε τους τάρανδους? Μεν κάμνετε έτσι, τάρανδους με κέρατα πολλούς η κερκίδα σας……

Φιλιά στις κοκκινοσκουφίτσες από τον κακό λύκο πέστε! Ξέρουν αυτές. Πέρνω τη “μαγκούρα” μου και σας κυνηγώ.

Πάμε στις αγάπες μου!

9-1 στο φούτσαλ κεράσαμε το αποελ city. Ρε άμπα τζε εγελάσαν σας. Εννεν city που εγοράσετε ρε λαστιχάριες αλλά κανένα vilage?

Τωρά ρε λαστιχάρικα. Πέτε μου τα λίον για την άμυνα σας. Έκαμε τα κακκά πάλε?

Για όποια θέλετε απαντάτε είτε του φούτσαλ είτε του κανονικού ποδοσφαίρου το ίδιο μου κάμνει στη συζήτηση.

Η άμυνα σας ρε εν όπως τα δίποντα και τα τρίποντα του Γκάλη. ΟΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ!

O Zoυέλα σε μια συγκινητική σκηνή προσεύχεται στο θεό……… να μην τον βάλει βασικό ο Ιβαν.

zouela-proseyxete

 

Δείτε την έκφραση στα πρόσωπα των παιχτών της ανόρθωσης. Είδαν τον χάρο ποδοσφαιριστή!

Ο αριστερά λαλεί ” Blacky my brother dont do it bro!” . Ο δίπλα λαλεί  “και γαμώ τις φιγούρες, πρέπει να το μάθω να το κάμνω στο τσάμικο”. Ο δεξιά απλά εγέμωσε το σώβρακο που τον φόβο του. 

Ο Ζουέλα είπεν τους «Μεν αγχώνεστε ρε είδα τον Ριβάλτο παλιά που το έκαμε, έχω το έχω. Εχμμ…….γιατί είσαστεν όλοι ανάποδα? Ωχ κάτι επίεν λάθος»

Ε καλά ήντα περιπαίζετε? Εν να σας δω ρε ομονοιάτικα που να δείτε την όρκα την δολοφόνο φάλαινα ομπρός σας να δοκιμάζει να κάμει ψαλιδάκι ήντα φάτσες εν να εσχιετε.

Ο Ιβαν από στρατηγός να γίνει ναύαρχος. Να πιάσει τζαι την ναυ-αρχίδα τζαι να πάει στο καλό. Να πισκαλίσει τζαι το κατάρτι του κώλου του να παίξει τζαι την πουρού τζαι να πει bye bye.

Εφωνάζαν του οι αποελίστες ρε Ιβαν πάρε φορ! Θέλουμε ενίσχυση

Εκείνος εν άκουσε καλά και επήρε φόρα…..

Eρώτηση. Η ήττα θα μετρήσει κανονικά με τις συνέπειες της 0 βαθμούς και λοιπά  ή να περιμένουμε καμιά εξέλιξη μεσοβδόμαδα στη δικαστική?????

Πάντως είναι γεγονός. Όταν λείπει ο Σολάρι από την εντεκάδα  το αποερλ έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα μεχ μεχ μεχ

Αντιπροσωπεία αποελίστων έτρεξε στο μαραθώνιο. Τόση προπόνηση στο τρέξιμο τόσα χρόνια θα ήταν κρίμα να πάει χαμένη….

Πάμε και στους μιψς

Αυτή είναι η τιμωρία σας αχάριστα γατιά. Την ιστορικότερη σας νίκη στην Ευρώπη την ζήσατε από το καναπέ ! Ζήτημα αν ήσασταν 3 χιλιάδες σε μια νίκη που ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα δεν θα ξαναδείτε.

Είστε η ντροπή των απογόνων του παπουτσωμένου γάτου.

Τι θα λέτε ρε στα παιδιά σας?

– Μπαμπά μπαμπά πες μου για το 2012 και το 3-0 κόντρα στη Μαρσέιγ.

Ε να γιέ μου ξέρεις ήταν νακκον κρυαδούα άψα τζαι το τζάκι, ήταν από τις λίγες φορές που είχε όρεξη τζαι η μάμμα σου ετο εμείναμε σπίτι και ψήναμε κάστανα! Ήταν και εκείνοι οι Μάγια ρε κουμπάρε εφοητσιάζαν τον κόσμο που να φύουμε που σπίτι…

Μιλάτε ακόμα ρε για διδάκτωρ οπαδισμού ρε ανεξεταστέοι? Που οι εξετάσεις σας έχουν τόση πολλή κόκκινη πέννα πάνω που τα λάθη, που εν όπως το διάγγελμα του αρχιεπισκόπου γαμώτο

Αν κρίνουμε που την παρουσία σας στα γήπεδα εσάς και τους λαστιχάριες ,με την τόση αγάπη που έσχιετε του σπιτιού σας, το μόνο μάθημα που πρέπει να περνούσατε στο σχολείο πρέπει να τα οικοκυρικά!

Φωτογραφία του χρόνου! ( έμειναν ακόμα λίγες μέρες λέτε να δούμε καμιά καλύτερη?)

HOOLFAN TSHIRT

Είμαι χαρούμενος που εμπνέω τα πλήθη. Δεσμεύομαι να συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο μέχρι να δω το όνομα μου τυπωμένο και σε sexy μπικίνι!

Γνωμικό της ημέρας. Με κάτι πολιτικούς που έχουμε στη Κύπρο καθόλου περίεργο που έχουμε τόσο πολύ “φυσικό” αέριο. ..(Ηοοlifan)