Πήρε κάτι απ’ την αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ
- Δημοσιεύθηκε: 10/12/2012

Να που η αγωνιστική αυτή έδωσε κάτι καλό στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού Άεκ και Αέλ έχασαν βαθμούς στα παιχνίδια τους και η ομάδα μας πλησίασε ακόμη περισσότερο την τρίτη και τέταρτη θέση. Χθες η Άεκ έχασε με 1-2 από την Δόξα ενώ σήμερα η Αέλ άφησε 2 βαθμούς στο Τσίρειο κόντρα στην Ενπ.
Με την δύσκολη δική μας νίκη στο στάδιο Αμμόχωστος έχουμε επανακτήσει μια δυναμική που χάθηκε ή καλύτερα κατασπαράχτηκε στο ξεκίνημα της σεζόν και αν η ΟΜΟΝΟΙΑ κλείσει με 2 νίκες πριν τα Χριστούγεννα κόντρα σε Αγία Νάπα (Τάσος Μάρκου) και Εθνικό (ΓΣΠ) τότε το κλίμα και η δυναμική θα είναι σαφώς υπέρ μας.
Ο στόχος παραμένει πιστά ο ίδιος για φέτος και δεν είναι άλλος από την οικονομική σωτηρία του σωματείου. Για να γίνει αυτό ο κόσμος χρειάζεται να μείνει κοντά στην ομάδα με δυναμική παρουσία στα εντός έδρας παιχνίδια και συμμετοχή στα μέτρα οικονομικής σωτηρίας του σωματείου.