Μην γκρεμίσετε τα όνειρα μας


Να μην πετάξουν τους κόπους των τελευταίων εβδομάδων. Αυτό ζητάμε από τους παίχτες μας. Έχουν κάθε δικαίωμα να ζητούν τα δεδουλευμένα τους όμως πρέπει να κατανοήσουν πως ο σύλλογος περνά τις πιο κρίσιμες στιγμές στην ιστορία του. Αν εκείνοι κινδυνεύουν να χάσουν 2-3-4 μισθούς  ΕΜΕΙΣ κινδυνεύουμε να χάσουμε την αγάπη και την ιστορία δεκάδων χρόνων.

Έχουμε 3 νίκες σερί και μάλιστα η τελευταία ήταν η πρώτη μας εκτός στο φετινό πρωτάθλημα. Το ξέρουμε πως τα στατιστικά μας δεν σηκώνουν πανηγυρισμούς αν τα συγκρίνει κανείς με τις πορείες τόσων χρόνων. Είναι όμως θετικότατα αν τα συγκρίνει κανείς με τα προηγούμενα της μαύρης αυτής χρονιάς. Λυπηθείτε τους κόπους σας και αυτόν το περήφανο πράσινο λαό που σας ακολουθεί στο -15 στην 6 θέση και ξεπερνά σε νούμερα ακόμα και την πρωτοπόρο στη βαθμολογία! Αντέξετε για εμάς ακόμα λίγες μέρες μόνο αυτό ζητάμε. Υπομονή ακόμα λίγο καιρό δώστε τα όλα στο γήπεδο και με την απόδοση και τις νίκες σας φέρτε τον κόσμο που απομακρύνθηκε ξανά κοντά!

Απαιτούμε από τη διοίκηση να κάνει ότι είναι δυνατό να καταβληθεί στους παίχτες έστω ένα μέρος των δεδουλευμένων τους. Επίσης θα έπρεπε να έχει καταλάβει η διοίκηση μέχρι τώρα ότι ΜΟΝΟ η αλήθεια τους σώζει τίποτα άλλο. Δεν είναι δυνατό να δηλώνουμε πως οι παίχτες είναι πληρωμένοι βάση των συμβολαίων τους και από τη μια μέρα στην άλλη να σκάει θέμα για μη καταβολής μισθών και αποχής από την προπόνηση. Ο κόσμος δεν σηκώνει άλλες βλακείες θέλει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια και οφείλετε να του τη λέτε ΟΣΟ βαριά και να είναι.

Τελειώνοντας. Την Τετάρτη έχουμε χορό. Αν έχει οποιοδήποτε που ακόμα το σκέφτεται να το ξεχάσει και απλά να σηκωθεί από το καναπέ του και να έρθει στο χορό. Είτε δεν του αρέσει η Κοκκινου είτε δεν του αρέσουν τα μπουζούκια δεν μας ενδιαφέρει ποσώς. Όποιος θέλει να σωθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ ας κάνει το καθήκον του. Επίσης ελπίζουμε να άρχισε να γίνεται κατανοητό πόσο σημαντικό είναι να πηγαίνουμε στους εντός έδρας αγώνες της ομάδα μας. Δεν θα ξοφλήσουμε το χρέος όχι. Αλλά τις βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις μπορούμε να τις καλύψουμε σε μεγάλο βαθμό.

Μετά την νίκη με την Αγία Νάπα, και μιλάμε με τόση σιγουριά όχι γιατί είμαστε υπερομάδα αλλά γιατί ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, πρέπει να κατακλύσουμε το ΓΣΠ από όλη τη Κύπρο ακόμα και το εξωτερικό. Να γίνει ο επόμενος εντός έδρας αγώνας μας ένα συλλαλητήριο σωτηρίας με 15 χιλιάδες το ελάχιστο ομονοιάτες.

Ελάτε. Ελάτε και εσείς. Όποιος έχει δηλώσει ομονοιάτης έστω και μια φορά, όποιον έκανε να χαρεί αυτή η ομάδα έστω και μια φορά να έρθει μαζί μας στο γήπεδο. Σώστε την αγάπη μας, σώστε της ιστορίας μας, σώστε την ίδια σας τη ζωή.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΟΛΕΜΑ!