Χαμένος στ’ όνειρο: Ένα διπλό, ένα κίνητρο και ένα ευχαριστώ


xamenos st' oneiro

xamenos st' oneiroΓεια σας αδέρφια ΟΜΟΝΟΙΑτες και ΟΜΟΝΟΙΑτισσες μόνο.

Θα δανειστώ ένα τίτλο από χθεσινό άρθρο στο trifylli για το άρθρο μου. “Να κάνουμε Χριστούγεννα”.

Είναι κάτι που μας έλειψε τα τελευταία χρόνια. Δεν θα το αναλύσω περισσότερο στο τι έφταιξε ή όχι αλλά θα το επικαλεστώ και εγώ στη συνέχεια.

Πρώτο διπλό
Δύσκολο να πιστέψω πως το χθεσινό διπλό κόντρα στην Σαλαμίνα είναι το πρώτο για φέτος, αλλά ας μην επαναλαμβανόμαστε. Η ομάδα φέτος έχει στόχους, πιο σοβαρούς και από τον τίτλο. Μην αποπροσανατολιζόμαστε σε τόσο κρίσιμες ημέρες για το σωματείο.

Μάρκο Σοάρες
“Κάποιοι παίχτες απλά δεν μπορούν, κάποιοι είναι πολύ μέτριοι για το όνομα της ομάδας”. Αυτά γράφαμε όλοι μας και οφείλουμε να μάθουμε κάτι από αυτό. Όχι πως ο κόσμος δεν δικαιούται να κάνει κριτική όταν βλέπει κάτι, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε η κριτική μας να μην μηδενίζει αλλά να καυτηριάζει με στόχο το καλύτερο. Αυτό το πέτυχε με το σπαθί του ο Μάρκο και του οφείλουμε και την απαιτούμενη στήριξη.

Δεν ήταν ο μόνος
Ο Μάρκο δεν ήταν ο μόνος που τα άκουσε από το ξεκίνημα. Δεν θα δικαιολογηθούμε κιόλας αλλά στη κατηγορία του Σοάρες βρέθηκαν και άλλοι παίχτες. Η μισή ευθύνη είναι δική τους και πρέπει να παλεύουν συνεχόμενα για να πείσουν τον κόσμο στην κερκίδα. Το χρωστούν και σε εμάς και στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Να κάνουμε Χριστούγεννα 1
Όπως έγραψα και πριν θα δανειστώ το τίτλο χθεσινού άρθρου στη σελίδα μας. Έχουμε μπουχτίσει τα τελευταία χρόνια να κάνουμε Χριστούγεννα “με το ζόρι”. Ήττες και Ισοπαλίες πριν κλείσει η χρονιά έγιναν κανόνας. Διαψεύστε μας με νίκη κόντρα σε Αγιά Νάπα και Εθνικό να κάνουμε Χριστούγεννα.

Να κάνουμε Χριστούγεννα 2
Η Ομόνοια ανακοίνωσε λαχνούς εισφοράς 20 ευρώ και Χριστουγεννιάτικο χορό για τις 12 Δεκεμβρίου. Υπάρχει ανάγκη για ρευστό στα ταμεία του σωματείου. Υπάρχει κανείς που ακόμη να το συνειδητοποιήσει; Ελπίζω πως όχι

Αγιά Νάπα
Η συνέχεια του πρωταθλήματος κρύβει πολλά ενδιαφέροντα. Το παιχνίδι με την Αγιά Νάπα για εμένα προσωπικά έχει δεκάδες κίνητρα. 1-1-1 τα παιχνίδια κόντρα σε Αγία Νάπα. 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Είναι η μόνη ομάδα πλην της Τσεττίν Κάγια που δεν της υπερτερούμε σε νίκες. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΥΓ: Ένα ευχαριστώ σε ένα αδερφό που καθημερινά μου το υπενθυμίζει αναγράφοντας απλά μια λέξη γεμάτη νόημα. ΟΜΟΝΟΙΑ

Τα λέμε
Χαμένος στ’ όνειρο | [email protected]