Συνεχίζουμε αργά και σταθερά


Ήρθε το ζητούμενο και αυτό μας αρκεί για την ώρα. Να μην επαναλαμβανόμαστε, τουλάχιστον είμαστε ευχαριστημένοι που η ομάδα κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς ακόμα και μετά από μια μέτρια εμφάνιση σαν την χτεσινή.

Το ξέρουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει όνομα και ιστορία βαριά και δεν επιτρέπει τέτοιες εμφανίσεις έχει όμως και προβλήματα που παρόμοια τους δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ στο παρελθόν.

Ρεαλιστικά ομιλούντες λοιπόν μας αρκεί τουλάχιστον που δεν πετάξαμε όλη αυτή την καλή ψυχολογία που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα και που πήραμε το τρίποντο ακόμα και σε μια κακή μέρα. Τα λάθη είναι εκεί και είναι δουλειά του προπονητή και των παιχτών να τα διορθώσουν ειδικά εκείνα που επαναλαμβάνονται!

Ήταν πολύ σημαντικό η ομάδα μας να φύγει με τους 3 βαθμούς και να κτίσει αυτή την δυναμική που δημιουργήθηκε με τα 2 προηγούμενα καλά αποτελέσματα. Στόχος στους επόμενους 2 αγώνας με Αγία Νάπα και Εθνικό οι 6 βαθμοί. Στόχος εφικτός στόχος αδιαπραγμάτευτος.

Πρέπει να μπούμε στα ντέρμπι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και οι δυο επόμενες νίκες θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Οι αντίπαλοι μας ( για την τετράδα) προβλέπουμε να έχουν κάποιες απώλειες αφού ο Απόλλωνας την μεθεπόμενη αγωνιστική θα παίξει κόντρα στην Αεκ ενώ το επόμενο σαββατοκύριακο έχει δύσκολη έξοδο στο Δασάκι. Η Αελ από την άλλη παίζει τη Δευτέρα με την Ενωση και ακολούθως έχει στην έδρα της Δόξα και εκτός της Αλκή.

Αναμένουμε λοιπόν, εμείς κοιτάζουμε πως θα προετοιμαστούμε καλύτερα για τους αγώνες μας και με την άκρη του ματιού μας παραμονεύουμε για το λάθος των αντιπάλων μας και προπάντων είμαστε έτοιμοι να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο!