Πρέπει να κάνουμε Χριστούγεννα


omonoia-olympiakos

omonoia-olympiakos

Αυτό έχουμε στο μυαλό σαν οπαδοί, αυτό ελπίζουμε να έχουν στο μυαλό και οι ποδοσφαιριστές μας στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Ν. Σαλαμίνα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ την προηγούμενη βδομάδα με ένα πολύ καλό 2ο ημίχρονο πέτυχε την 2η της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και έσπασε την κακοδαιμονία που την έδερνε σε όλη την φετινή χρονιά.

Σήμερα η ομάδα πάει να σπάσει άλλο ένα από τα πιο αρνητικά ρεκόρ στην ιστορία μας. Να πετύχει δηλαδή το πρώτο της διπλό στο φετινό πρωτάθλημα. Πάει ένας ολόκληρος γύρος να πάρουμε διπλό και σήμερα το παιχνίδι προσφέρεται για να ανεβούμε ακόμη πιο ψηλά. Τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

Ο τίτλος του κειμένου άλλωστε τα λέει όλα. Θέλουμε φέτος να κάνουμε καλά Χριστούγεννα και το πρώτο βήμα είναι σήμερα με νίκη κόντρα στην Σαλαμίνα.

Η αποστολή του αγώνα: Οχάντ Λεβίτα, Μάκης Γιαννίκογλου, Χάρης Κυριάκου, Ντανιέλσον Φερέιρα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Γιάννος Ιωάννου, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Ζοάο Άλβες, Ρενάτο Μαργκάσα, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Λεάντρο Μαρκολίνι, Μάρκο Σοάρες, Φρέντι Ντος Σάντος, Αντρέ Άλβες, Αντρέ Σκέμπρι, Μάριος Δημητρίου, Νούνο Ασίς και Δημήτρης Χριστοφή.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπρούνο Αγκουιάρ, Αντρέας Αβραάμ, Τζόνι Λεόνι, Γιώργος Εφραίμ και Γιουβάλ Σπούνγκιν, ο τιμωρημένος με κόκκινη κάρτα Ρασίντ Αλαμπί, όπως και οι Αντρέας Παναγιώτου, Σταύρος Χριστούδιας και Παναγιώτης Θεράποντος.