Τι είναι η συσπείρωση;


organwsh-omonoia

organwsh-omonoia

Για μας κάθε Ομονοιάτικο γεγονός είναι συσπείρωση. Έχουμε πιάσει πολλές φορές τους εαυτούς μας να περιμένουμε τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ομάδας για να νιώσουμε την καρδιά μας να κτυπά πιο δυνατά. Πολλές φορές η καρδιά κτύπησε πιο γρήγορα σε PreGames, πορείες, ταξίδια μαζί της ή ανοικτές συγκεντρώσεις παρέα με άλλους ομοϊδεάτες. Τελικά όλα καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα. Κάθε τι αυθεντικά ΟΜΟΝΟΙΑτικο, προκαλεί αυτή την αίσθηση, αυτή την ανάγκη για συσπείρωση.

Φούτσαλ, Βόλεϊ, Μπάσκετ έχουν και αυτά προκαλέσει το αίσθημα της δίψας για Τριφύλλι σε όλους μας. Αυτό μας κάνει διπλά περήφανους για την μεγάλη μας καψούρα.

Υπάρχει κανείς που να αδιαφορεί με τη σημασία της συσπείρωσης; Θεωρεί κανείς ασήμαντο το γεγονός πως η ομάδα μας βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή στην Ιστορία της;

Είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος αντιλαμβάνεται και ζει στο πετσί του την ανάγκη να στηρίξει την ομάδα με κάθε τρόπο. Το σωματείο και το όνομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Λαμβάνουμε μηνύματα αισιοδοξίας από τον κόσμο μας, μηνύματα που δίνουν κουράγιο σε όλους. Λαμβάνουμε μηνύματα αποφασισμένου κόσμου που είναι έτοιμος να θυσιάσει πολλά για αυτή την ιδέα. Αυτή είναι η δική μας ανταμοιβή ως σελίδα. Αυτή η επαφή μας με το κόσμο της ομάδας μας δίνει ένα ισχυρό κίνητρο να συνεχίσουμε να παλεύουμε ασταμάτητα για το μεγαλείο της.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αδέρφια γεννιέται όπου υπάρχει ο κόσμος της. Στα γήπεδα, στα οικήματα, στους συλλόγους, τα καφενεία, τα σχολεία και τις γειτονιές. Αυτή είναι η δική μας ΟΜΟΝΟΙΑ.

Απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στο κλειστό στάδιο της πρωτεύουσας. Στο στάδιο ‘Ελευθερία’. Εκεί θα ανταμώσουμε απόψε, να της τραγουδήσουμε, να μοιραστούμε την χαρά της, να την σπρώξουμε στην επιτυχία, να την προστατεύσουμε από την τιμωρία και να της στείλουμε το μήνυμα της νίκης. Το μήνυμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

ΕΜΠΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΝΙΚΕΣ ΠΑΜΕ