Μπουρδέλο!!! Αγνοείται μια ΚΟΚΚΙΝΗ


Mάλιστα φίλοι και φίλες. Έγινε και αυτό. Ακυρώθηκε η κόκκινη του Μπόρδα!!. Ναι καλά διαβάσατε ακυρώθηκε η κόκκινη του Μπόρδα. Δεν ξέρουμε τι άλλο να πούμε το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε να δούμε ΤΙ ΑΛΛΟ θα σοφιστούν οι εξυπνόφλακες σε δικαστική σε εφετεία σε ομοσπονδίες και λοιπά.

*Καταγγελία κατά του BORDA ETXEZARRETA ARITZ ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας που αποβλήθηκε για κράτημα αντιπάλου και στέρηση καθαρής ευκαιρίας επίτευξης τέρματος στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ΑΕΛ Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/26.11.2012.

Απόφαση: Σύμφωνα με την απόφαση της πλειοψηφίας, η κόκκινη κάρτα που πήρε ο ποδοσφαιριστής ισχύει, όχι όμως και οι νομικές της συνέπειες. Ως εκτούτου, σύμφωνα με την απόφαση της πλειοψηφίας της Δικαστικής Επιτροπής, δεν επιβάλλεται επιπλέον ποινή αποκλεισμού στον ποδοσφαιριστή και ούτε ισχύουν οι δύο αγωνιστικές αυτόματου αποκλείσμού.

Μάλιστα. Με υπευθυνότητα δηλώνουμε πως έχουμε το πιο ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ πρωτάθλημα ανα το παγκόσμιο. Δεν είναι δυνατό. Μια κόκκινη βγήκε από το τσεπάκι του διαιτητή και τώρα ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ! Δώστε την τουλάχιστον τα μαυρογέριμα στον Καρυπίδη που έπρεπε να την φάει από την αρχή! Εσείς ούτε προσπάθεια να κρυφτείτε ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ.

Αν καταλάβαμε καλά. Σας έδωσε κόκκινη, προτίμησε όμως να την δώσει στον πιο αδύναμο σας παίκτη για να σας κάνει την χάρη, γίνεται το σούσουρο χτυπάει ο καλός σας  στο επόμενο μάτς, και ακυρώνουν τώρα την κόκκινη από τον Μπόρδα γιατί δεν σας έμεινε αμυντικός. Μάλιστα. Ακόμα δεν τον κατανοήσαμε πλήρως. Εμείς είδαμε μια κόκκινη και τώρα κάπου εξαφανίστηκε. Και γαμώ τα μαγικά!

ΝΝααα μες τα μούτρα μας που σας ανεχόμαστε τόσα χρόνια. ΝΝααα μες τα μαθκια που καθόμαστε και αγχωνόμαστε για αυτό το μπουρδελοπρωτάθλημα που μας πλασάρετε. Μαύρες κατάρες να έχετε μακάρι όλοι οι γιατροί του κόσμου να σας χρειαστούν σύντομα λαμόγια του κερατά, σκουλήκια ερπετά του λάκκου. Έλεος ρε ένα έλεος! Ρε ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ μια κόκκινη ρε ΕΛΕΟΣ

Να μοιράζονται ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ να ξέρουμε με ποιους κανονισμούς παίζουμε και τι να περιμένουμε. Αφου αλλάζουν που αλλάζουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ. Εδώ χάνονται κόκκινες εδώ δεν μετράνε κίτρινες. Τι γίνεται ρε Κουτσοκούμνη μας βλέπουνε ρεεεεεε. Σούργελα εεε σούργελαααα!!!

ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ. ΑΥΤΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΕΣΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!!