Θύρα 9: Μαζικά, οργανωμένα, δυνατά


gate 9 eleftheria omonoia apoel

gate 9 eleftheria omonoia apoelΑδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Η ομάδα μας δίνει άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο στο γήπεδο Αμμόχωστος με αντίπαλο την σαλαμίνα. Η νίκη αποτελεί στόχος αδιαπραγμάτευτος, πρέπει και επιβάλλεται η ομάδα να συνεχίσει στον δρόμο των δύο τελευταίων αγώνων, πρέπει και επιβάλλεται ο κάθε οπαδός της Ομόνοιας να φεύγει κάθε εβδομάδα με το κεφάλι ψηλά απο το γήπεδο.

Η οργανωμένη μας κερκίδα απευθύνει κάλεσμα στον πράσινο λαό όπως κατακλύσει το Αμμόχωστος. Πάμε οργανωμένα και δυνατά για την καψούρα της ζωής μας, κάνουμε τους πάντες να παραμιλούν με την αφοσίωση και την λατρεία που δείχνει αυτός ο τεράστιος λαός για την ομάδα του. Αναχωρούμε για τον αγώνα απο το οίκημα της οργανωμένης μας κερκίδας στις 4μιση το απόγευμα και πάμε να πάρουμε το διπλό με το έτσι θέλω. Όσο αφορά αυτούς που έχουμε απέναντι μας, έχουμε καταλάβει πλέον το κόμπλεξ που τους διακατέχει όταν ηχεί στα αυτιά τους το όνομα ΟΜΟΝΟΙΑ. Μέσα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, αυτοί που θέλουν να αυτοχαρακτηρίζονται σαν ομάδα λαικών στρωμάτων, κοστολογούν τα εισιτήρια στα είκοσι ευρώ θέλοντας έτσι να εκμεταλλευτούν την αγάπη του Ομονοιάτη για την ομάδα του. Αυτό συμβαίνει όταν το κόμπλεξ κατωτερότητας σε καταβάλλει, αυτό συμβαίνει όταν έχεις μάθει να στήνεσαι στα τέσσερα στο άκουσμα και μόνο της λέξης ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τον αγώνα του σαββάτου προηγείται το παιχνίδι της φουτσαλικής Ομόνοιας με τον αιώνιο ρουφιάνο της νήσου στις 8μιση το βράδυ της Παρασκευής. Κανείς δεν ξεχνά τα όσα έγιναν στο μεταξύ μας παιχνίδι και το κολαστήριο ετοιμάζεται να υποδεχτεί με τον τρόπο που αρμόζει τα ερπετά του παραρτήματος. Ήρθε η ώρα του πράσινου λαού, ήρθε η ώρα να κατεβούμε μαζικά και να κάνουμε το γήπεδο καμίνι δίνοντας την ώθηση στην ομάδα για να τους ρεζιλέψει ενώπιον του πράσινου λαού. Το απόλυτο που ζητάμε, η απόλυτη κάβλα, δεν είναι άλλη απο την ταπείνωση τους !! Θέλουμε να βλέπουμε φοβισμένες κοτούλες να τρέμουν στις ιαχές του κόσμου και απο την άλλη ορκισμένους για εκδίκηση παίχτες. Η συνταγή είναι μία, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ στις κερκίδες, ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ στο γήπεδο.

Η οργανωμένη μας κερκίδα καλεί όλο το κόσμο να αναχωρήσει με την πορεία απο το Φάν Κλάμπ στις 7μιση το βραδυ. Μαζικά, οργανωμένα, δυνατά, πάμε να τους αποτελειώσουμε. Η Θύρα 9 απευθύνει έκκληση επίσης στον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο να ακολουθεί τις οδηγίες των στελεχών της οργανωμένης μας κερκίδας. Κανείς να μην ενεργεί αυτόβουλα, κανένας πάνω απο το σύνολο…

Υ.Γ Τέλος, ενημερώνουμε τους γνωστούς κλασομπινέδες πως για εισιτήρια μπορουν να απευθυνθούν στο οίκημα της Θύρας 9. Κοπιάστε να τα πάρετε…