Το πρόγραμμα μας αναγκάζει να γυρίσουμε σελίδα


Δεν προλάβαμε να χωνέψουμε και να χαρούμε τη χθεσινή μας νίκη και πρέπει να δούμε αμέσως το επόμενο παιχνίδι μας, μιας και παίζουμε σε μόλις 4 μέρες.

Το Σάββατο η ομάδα μας ταξιδεύει στο Αμμόχωστος, απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα για τη 13η αγωνιστική, την τελευταία του πρώτου γύρου.

Η Ν. Σαλαμίνα σε καμία περίπτωση δεν είναι πιο εύκολος αντίπαλος από τον Ολυμπιακό. Η βαθμολογική της συγκομιδή την βρίσκει στη ζώνη υποβιβασμού και παίζει με την πλάτη στον τοίχο.

Αν προσθέσουμε τα στατιστικά της ομάδας μας στα εκτός έδρας παιχνίδια (ο-3-2 και τέρματα 4-7) και την αμυντική λειτουργία του αντιπάλου μας στο γήπεδο του (έχει δεχθεί μόλις 6 τέρματα σε 5 παιχνίδια) τότε καταλαμβαίνουμε το βαθμό δυσκολίας της Σαββατιάτικης αναμέτρησης.

Η φανέλα από μόνη της δεν παίζει μπάλα και αυτό το ζήσαμε πολλές φορές φέτος. Εύκολες ομάδες δεν υπάρχουν, έτσι πρέπει να δούμε μία παθιασμένη ΟΜΟΝΟΙΑ με το έτσι και το θέλω να κτυπήσει το τρίποντο.

Ας μη ξεχνάμε ότι ίσως βρούμε και μια εχθρική διαιτησία που θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να μας κλέψει βαθμούς. Πάνω μας είναι αν θα σηκώσουμε κεφάλι και να πούμε δεν παραδινόμαστε σε κανένα. Η ιστορία μας προστάζει, ο κόσμος το φωνάζει, η ομάδα μας έχει ανάγκη και οι παίκτες δείχνουν να ανεβαίνουν παιχνίδι με παιχνίδι.

Καιρός να πρασινίσουμε το Αμμόχωστος και να δείξουμε γιατί είμαστε η Βασίλισσα του νησιού… ας βοηθήσουμε όλοι να σηκώσουμε μεγαλόπρεπα το στέμμα και να της το φορέσουμε στο κεφάλι, όπως της αρμόζει.