Θέλουν να βοηθήσουν. Μπορούν;


omonoia apollon 2009-10

omonoia apollon 2009-10

Έχουμε λάβει τουλάχιστον 3 email από φίλους της ομάδας μας στο εξωτερικό που ζητούν να προστεθεί ο λαχνός εισφοράς online για αν συνεισφέρουν και αυτοί στην μεγάλη προσπάθεια του σωματείου για οικονομική ενίσχυση.

Από όσα γνωρίζουμε η διαδικασία είναι χρονοβόρα και ίσως κοστίσει περισσότερο από τα καθαρά έσοδα που θα έχει μια τέτοια προσπάθεια από τα παιδιά του τμήματος μάρκετινγκ.

Αν γίνει κάτι τέτοιο ενώ η ΟΜΟΝΟIA έχει μόνο 2500 λαχνούς και η πώληση από τα online είναι πολύ μικρή ίσως βγει σε μπούμερανγκ για το μάρκετινγκ της ομάδας.

Εμείς μεταφέρουμε συνεχώς τις εισηγήσεις του κόσμου, ωστόσο θα προτείνουμε στους φίλους του εξωτερικού να συνεισφέρουν αγοράζοντας εισιτήρια online στους ΕΝΤΟΣ έδρας αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα.

Πιο κάτω μερικά από τα δικά σας λεγόμενα που φτάνουν στο email της ιστοσελίδας μας:


Γιατί μονό 2500 λαχνοί? Βάλτε λαχνούς να πωλούνται on-line!

Οι εγγλέζοι ΟΜΟΝΟΙΑτες πως θα βοηθήσουμε;
“Εμείς θα ζήσουμε και ας είμαστε φτωχοί”

Α.Σ


Αδέρφια σας παρακαλώ μεταβιβάστε το μήνυμα μας για online λαχνούς εισφοράς στην επίσημη ιστοσελίδα. Θέλουμε και εμείς να βοηθήσουμε οικονομικά το σωματείο αλλά η ξενιτιά μας κρατάει μακριά.


Για όσους είμαστε εξωτερικό και θα κατεβούμε κύπρο μόνο για τις 4 ημέρες της πρωτοχρονιάς, υπάρχει τρόπος να αγοράσουμε τους λαχνούς εισφοράς online;
Γ.Χ