Να συνεχίσουμε !


Έγινε επιτέλους η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας και τώρα καλούμαστε να διαχειριστούμε τη δυναμική που πάει να δημιουργηθεί με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Να κτίσουμε πάνω στο σημερινό αποτέλεσμα που μας φέρνει πιο κοντά στη τέταρτη θέση και να συνεχίσουμε αυτό το δύσκολο φετινό μαραθώνιο

Χωρίς τις πολλές ευκαιρίες η ομάδα μας είχε 2-3 φάσεις στο πρώτο ημίχρονο που θα μπορούσε να σκοράρει και να διώξει από νωρίς το άγχος όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε, ήρθε και ένα λάθος του τερματοφύλακα μας και λίγο έλειψε να τινάξει το παιγνίδι στον αέρα.

Ευτυχώς τα πράγματα άλλαξαν νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο αφού το γρήγορο γκολ του Φρέντι έλυσε τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας όπου κατάφεραν να κάνουν το 2-0 με πέναλτι μετά από χέρι ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων.

Χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε κανένα παίχτη μας σήμερα στα θετικά σίγουρα καταγράφουμε τον ανεβασμένο Σκαραμοτσίνο που μας έχει εκπλήξει όλους με την σημερινή του εμφάνιση και του ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι και ακόμα καλύτερα. Επίσης ο νεαρός μας ο Χάρης Κυριάκου έκανε εξαιρετικό παιγνίδι και δείχνει πανέτοιμος να διαχειριστεί οποιοδήποτε αγώνα του ζητηθεί να ξεκινήσει στην εντεκάδα. Από εκεί και πέρα όλοι βοήθησαν, ο Φρέντι με τη μαχητικότητα και το καταπληκτικό πρώτο τέρμα του, ο Σοάρες, ο Χριστοφή, ο Εφραίμ ακόμα και ο Λεβίτα μετά το λάθος του ήτανε άλλος άνθρωπος.

Θέλουμε η ομάδα να συνεχίσει με τους ίδιους και ακόμα πιο γρήγορους ρυθμούς. Την αναγκαιότητα να πάρουμε τουλάχιστον την τέταρτη θέση την έχουμε εξηγήσει πάρα πολλές φορές. Υπάρχει μπόλικος δρόμος ακόμα μπροστά μας. Επόμενος αντίπαλος η Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος. Οι αντίπαλοι μας παίζουν μεταξύ τους ντέρμπι αποερλ-Ανορθωση, η Αελ έχει παιγνίδι τη Δευτέρα ενάντια στην Ένωση αφού έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την Πέμπτη, μόνο ο Απόλλωνας έχει σχετικά εύκολη έξοδο ενάντια στην Αγία Νάπα.

Αν παρουσιαστούμε σοβαροί και βγούμε νικητές και από την επόμενη μας αναμέτρηση είναι πολύ πιθανόν οι βαθμοί που μας χωρίζουν και από τετράδα και από κορυφή να μειωθούν ακόμα περισσότερο. Συνεχίζουμε μάγκες έχουμε δρόμο μπροστά μας. ΕΜΠΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ!