Αυθεντικός: Ξηρασία


authentikos

authentikosΚαι πριν αλέκτωρ λαλήσει

Πριν αλέκτωρ λαλήσει εννιακόσιες δεκαέξι χιλιάδες φορές ή μήπως εκατομμύρια φορές; Δεν πανηγύριζουμε που δικαιωθήκαμε αλλά σε αυτή τη στήλη πριν μία εβδόμαδα διαβάσατε για το… κέντρο διερχόμενων(Tomorrow never comes until its too late) με τα μεγάλα συμβόλαια και τις ανάκογες αποζημιώσεις. Προ δύο εβδομάδων (Χαμένη η χρονιά μα όχι και η περηφάνια μας) για τους τρείς Ισπανούς και τις εύλογες απορίες μας για τους συχνούς τραυματισμούς τους. Για τους οποίους μέχρι σήμερα κανείς δεν είναι σε θέση να δώσει μια σαφή απάντηση για το κατά πόσον είχαν μεταβεί -πριν υπογράψουν- για ιατρικές εξετάσεις στην Γαλλία!

Απαξίωση

Τα περιθώρια για τη ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΕΡΗ ομάδα – η οποία βιώνει την πλήρη απαξίωση από τους κλειδούχους που διορίζουν τις εκάστοτε ανεπαρκείς διοίκησεις- έχουν στενέψει εδώ και μήνες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποφέρει οικονομικα, υποφέρει αγωνιστικά και ο λόγος είναι γιατί από το 1989 και έπειτα, υποφέρει διοικητικά με αποκορύφωμα την τελευταιά δεκαετία. Μόνο ο ΛΑΟΣ της έχει απομείνει να παρακολουθεί σοκαρισμένος τα τεκταινόμενα , που ούτε μπορεί να μπει στο γήπεδο να αγωνιστεί ούτε μπορεί να τη σώσει οικονομικά. Δυστυχώς ή ευτυχώς ο καιρός της ”ττενέκας” και του ”δίσκου” έχει περάσει προ πολλού.

Ετσιθελισμοί, ανοργανωσιά και ασχετοσύνη

Την οικονομική και αγωνιστική διάλυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ διαμόρφωσαν οι ετσιθελισμοί, η ανοργανωσιά και η ασχετοσύνη (σε ότι έχει να κάμει με το πόδοσφαιρο) όλων όσων έχουν εμπλακεί τα τελευταία πέντε χρόνια στη διαμόρφωση του ρόστερ. Αποτέλεσμα αυτού να φεσώσουν το σωματείο με δεκάδες εκατομμυρία ευρώ για να έχουμε σήμερα και με τη πάροδο αυτών των πέντε χρόνων ένα ελλιπές ροστέρ! Μιλάμε για ένα ρόστερ χωρίς ένα αμυντικό χαφ που να γεμίζει το κέντρο, χωρίς ένα αξιοπρεπές αριστερό μπακ, χωρίς έναν τερματοφύλακα που να εμπνέει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του. Μιλάμε για ένα ρόστερ που έφτασε να αριθμεί εντεκάδα κεντρικών αμυντικών και στο τέλος να παίζει βασικός εκείνος που θα έφευγε πρώτος!

Δώσαμε

Η ΟΜΟΝΟΙΑ για τις τρέχουσες υποχρεώσεις της και για τα κριτήρια Μαρτίου χρειάζεται ένα ποσό της τάξεως των πέντε εκατομμυρίων. Είναι αφελής όποιος πιστεύει πως αυτό το ποσό μπορεί να το καλύψει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όπως προαναφέραμε ο καιρός της “ττενέκας” και του ”δίσκου” έχει περάσει προ πολλού. Ο ΛΑΟΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε καιρούς δύσκολους και σε εποχή που δεν το επιτρέπει η ομάδα αγωνιστικά, συγκέντρωσε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σύν τα τεσσεράμισι χιλιάδες διαρκείας το καλοκαίρι. Λεφτά που θα καταλήξουν όμως στη τσέπη ενός ήδη εκατομμυριούχου ποδοσφαιριστή ο οποίος -δικαίως- σούρνει την ομάδα στα δικαστήρια. Και με τις υποθέσεις των Ισπανών και του Σέρβου προπονητή να εκκρεμούν, ο κόσμος θα προτιμήσει να ταίσει τα παιδιά του και όχι μερικούς ακόμα εκατομμυριούχους διερχομένους , που εξαιτίας της ασχετοσύνης και της εγκληματικής οικονομικής πολιτικής μερικών διεκδικούν παχουλές αποζημιώσεις.

Dwight Whitney Morrow “ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΒΡΕΞΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΣΣΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΗΡΑΣΙΑ”

Αυθεντικός | [email protected]