Η καλύτερη προεκλογική…


Διαβάστε προσεκτικά όλο το άρθρο πριν βγάλετε συμπέρασματα

Η καλύτερη προεκλογική του υποψηφίου του Ακελ Σταύρου Μαλά χωρίς ίχνος ειρωνείας και πραγματικά εννοούμε πως θα αποφέρει στο Ακελ την συσπείρωση που επιδιώκει, είναι να μην χαραμίσει τα εκατομμύρια σε αφίσες και προεκλογικά σποτάκια και διαφημιστικά φυλλάδια αλλά να κάνει μια γενναιόδωρη εισφορά στη ΟΜΟΝΟΙΑ.

Πάρτε ανάσα και ξαναδιαβάστε με προσοχή. Το ΑΚΕΛ αν θέλει να πετύχει την συσπείρωση που επιδιώκει ας μην χαραμίσει ούτε σεντ σε φυλλάδια και αφίσες αλλά να τα κάνει δωρεά στο σωματείο μας.

Όλα αυτά τα εκατομμύρια που θα σπαταληθούν για τις ανάγκες της προεκλογικής εκστρατείας μπορούν να σώσουν το ιστορικό σωματείο και να επαναφέρουν την χαμένη εκτίμηση του κόσμου μας για το Ακελ. Δεν αστειευόμαστε, δεν ειρωνευόμαστε, το εννοούμε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ εξαιτίας της κακής διαχείρισης δικών σας βαλτών συμβουλίων είναι σήμερα στη κατάσταση που βρίσκεται, ένα βήμα πριν το κλείσιμο. Αναλάβετε δράση και προπάντων αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι στο πιο ιστορικό και λαοφιλέστερο σωματείο του τόπου και της αριστεράς γενικότερα.

Καμιά αφίσα, κανένα φυλλάδιο, δεν μπορεί να αντικαταστήσει την άποψη που θα έχει δημιουργήσει ο ομονοιάτης για εσάς αν οδηγηθεί σε κλείσιμο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Όσες κρυστάλλινες θέσεις και να παραβάλετε όσα επιχειρήματα και να μας θέσετε, όσο λαμπρός πολιτικός και να είναι ο κύριος Σταύρος Μαλάς  ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ να μας πείσετε αν η ΟΜΟΝΟΙΑ μας έχει χαθεί.  Και θα είστε συνυπεύθυνοι αν κλείσει αυτό το σωματείο.

Βγείτε μπροστά αναλάβετε τις ευθύνες σας και βοηθήστε έμπρακτα και επώνυμα. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε ούτε να φοβηθούμε. ΘΕΛΟΥΜΕ οικονομική βοήθεια και το ΑΚΕΛ οφείλει να την δώσει. Ούτε επιταγές που θα διαρρεύσουν από τους απέναντι ούτε τίποτα. Ίσια και σταράτα χωρίς ίχνος μυστικοπάθειας. Και αφήστε τους υπόλοιπους να φωνάζουν. Τι θα πουν δηλαδή ότι μας δίνετε λεφτά? Ναι μας δίνετε. Οφείλετε να μας δώσετε.

Διαβάστε επιπρόσθετες διευκρινίσεις για το άρθρο