ΕΧΕΙΣ ΧΡΕΟΣ ΙΕΡΟ!


Πρέπει να κατανοήσει ο πράσινος λαός της δύσκολες ώρες που περνά το αγαπημένο μας. Νοιώθουμε πως μερικοί δεν έχουν συνειδητοποιήσει πόσο κρίσιμα είναι τα πράγματα για την ομάδα μας και ναι τολμάμε να πούμε πως η υπόθεση Οκκά ίσως είναι η κορυφή του παγόβουνου.

Ο μόνος που δεν φταίει το γράψαμε πολλές φορές είναι ο κόσμος. Ο κόσμος όμως έχει υποχρέωση να παλέψει να σωθεί αυτό το ιστορικό σωματείο και ακολούθως να διασφαλίσει μέσω της μαζικής εγγραφής μελών ότι τέτοια καταστροφικά βαλτά συμβούλια δεν θα ξαναπεράσουν το κατώφλι μας.

Θα μας πείτε να πληρώσουμε τα χρέη του κάθε Μιλτή και του κάθε Χριστάκη? Δεν ξέρουμε είναι η απάντηση. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ πνίγεται παιδιά, ΠΝΙΓΕΤΑΙ και προτιμάμε να την σώσουμε παρά να μείνουμε στη συζήτηση ποιος την έριξε στα βαθιά. Να σωθεί και μετά ας τρέξουν να σωθούν αυτοί οι καταραμένοι

Σίγουρα το να μαζέψει ο κόσμος σε μια νύκτα 13 εκατομμύρια δεν είναι εύκολο μάλλον ακατόρθωτο είναι. Δεν σημαίνει όμως πως πρέπει να σηκώσει τα χέρια και να παραδοθεί στη μοίρα του που του έχουν προδιαγράψει άλλοι. Το λιγότερο που έχει να κάνει ο ομονοιάτης είναι να έρχεται στο γήπεδο. Αν δεν γουστάρει την ομάδα και τον τρόπο που παίζει ή τους ποδοσφαιριστές ή τη διοίκηση δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Η θέση του είναι στο γήπεδο. Πρέπει η ομάδα να έχει όσο το δυνατό γίνεται περισσότερη οικονομική και ψυχολογική στήριξη.

Να πάρουμε 10 χιλιάδες με Ολυμπιακό. Να πάρουμε τη νίκη. Στον επόμενο αγώνα να πάρουμε 15 και ας είμαστε στο -15.

Διαχωρίστε ή τουλάχιστον προσπαθήστε να διαχωρίσετε τη βαθμολογική μας θέση από την αγάπη σας για αυτή την ομάδα. Δεν συμβαδίζουν αυτά τα δύο πότε δεν συμβάδιζαν για τους ομονοιάτες.

Μην την αφήσετε να σβήσει χωρίς να το παλέψετε. Κάντε το για τη συνείδηση σας. Τι θα λέμε ρε στα παιδιά μας αν πράγματι η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο και πρέπει να κλείσει η ομάδα. Με τι μούτρα ρε θα πείτε στα παιδιά σας να γίνουν οπαδοί της «Νεας ΟΜΟΝΟΙΑΣ» ή του κάθε εκτρώματος «Άδωνης ΟΜΟΝΟΙΑ»

Να το χωνέψουμε παιδιά. Δεν γίνεται αλλιώς. Έχουμε ευθύνη να πολεμήσουμε μέχρι το τέλος. Μπορεί να μην διαγραφούν τα χρέη με το να γεμίσουμε τα γήπεδα. Είναι μια ώθηση όμως ρε μάγκες είναι μια ανάσα. Και άμα σε πνίγουν από παντού τα χρέη ναι ρε παιδιά και η πιο μικρή αναπνοή θα σε κρατήσει ζωντανό. Δώστε στη μάνα ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμα μια αναπνοή. Αυτό ζητάμε

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΧΡΕΟΣ ΙΕΡΟ. ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΔΕΡΦΙΑ!