Εντός 15 ημερών η υπεράσπιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


xristofi dikigoros omonoias

xristofi dikigoros omonoias

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προχώρησε σήμερα το πρωί στην κατάθεση της έφεσης, κατά της απόφασης της Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών της ΚΟΠ για την αποζημίωση στον Οκκά (915.000 ευρώ). Την υπόθεση έχει αναλάβει τώρα το Νομικό Τμήμα της ομάδας μας και όχι ο δικηγόρος που είχε διορίσει τότε ο Μιλτιάδης Νεοφύτου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με την έφεση της βασίζεται σε νομικό σημείο, ότι δηλαδή η σύνθεση της Επιτροπής που εξέδωσε την απόφαση ήταν διαφορετική απ’ αυτήν που την εκδίκασε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει υπέρ της το πρόσφατο παράδειγμα με την απόφαση του Εφετείο στη διαφορά Αελ και Νέας Σαλαμίνας. Εκεί όπου το εφετείο έθεσε θέμα της νόμιμης συγκρότησης της Δικαστικής Επιτροπής.

Όπως και να ‘χει ο δικηγόρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Χριστόφορος Χριστοφή, αναμένεται εντός 2 βδομάδων να κληθεί να αγορεύσει ενώπιο του Εφετείου πριν ληφθεί η τελική απόφαση από τα μέλη του Εφετείου. Τα δεδομένα είναι πολύ δύσκολα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, λαμβάνοντας υπόψη πως στην προηγούμενη υπεράσπιση ο δικηγόρος ήταν διαφορετικός. Όλο αυτό κάνει δυσκολότερη την προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ωστόσο αναμένουμε με αγωνία την εξέλιξη και αυτής της απόφασης.

Σε περίπτωση πάντως που η ΟΜΟΝΟΙΑ χάσει άλλο ένα τεράστιο ποσό για τα εγκληματικά λάθη του πρώην προέδρου και του επίδοξου τότε αυτοκράτορα των οικονομικών μας Χριστάκη Γεωργίου, τότε το κλίμα εναντίων των 2 αντρών θα γίνει ακόμη πιο εχθρικό.