Διευκρινίσεις για το προηγούμενο άρθρο


Έντονη συζήτηση έχει ξεσπάσει για το προηγούμενο μας άρθρο και οφείλουμε να ξανα τοποθετηθούμε. Ήδη το έχουμε κάνει και στα σχόλια στη συζήτηση που ακολούθησε στο facebook.

Καταρχήν ελπίζουμε να έγινε κατανοητό από όλους και αν δεν έγινε να γίνει πως είμαστε άτομα που έχουνε το θάρρος της άποψης τους και τολμάμε να βγάζουμε άρθρα που να προκαλούν τόσο ντόρο και θόρυβο.  Έχουμε αποδείξει σαν ιστοσελίδα πως τολμάμε να καταπιανόμαστε με θέματα ταμπού όπως σχέση ΑΚΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Έχουμε πάμπολλες αποδείξεις στο αρχείο μας που αναφέρουμε για την ιερά εξέταση που πρέπει να περάσουν τα μέλη για να εγκριθούν ακόμα και άρθρα με αποκαλυπτικές πληροφορίες σχετικά με τις σωματειακές και όχι μόνο προτιμήσεις του γιου του Στάυρου Μαλά. Και προχωράμε.

Το νόημα του προηγούμενου μας άρθρου είναι ένα και μόνο. Να δώσουν όλα αυτά τα εκατομμύρια που θα ξοδευτούν στη προεκλογική για φυλλάδια ανακοινώσεις και αφίσες στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να γλυτώσει από την δύσκολη οικονομική θέση!!!

ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΕΟΣ να το πράξουν είναι συνυπεύθυνοι για τις κακές επιλογές των διοικήσεων που έμπαιναν στο σωματείο τόσα χρόνια και ήρθε η ώρα να πληρώσουν. Γιατί πραγματικά το σωματείο οδεύει  προς την καταστροφή και όπως εύστοχα αναφέρουμε ΚΑΝΕΝΑ φυλλάδιο καμιά θέση και κανένα επιχείρημα δεν θα πείσουν τον Ομονοιάτη  να ψηφίσει αν η ομάδα της καρδιάς του έχει κλείσει για πάντα.

ΔΕΝ ζητούμε ανταλλάγματα για ψήφο και το ξεκαθαρίζουμε, ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΜΕ. Θα έπρεπε να μας ξέρατε καλύτερα μέχρι τώρα. Η ψήφος είναι δικαίωμα ούτε πουλιέται ούτε χαρίζεται. Aπολογούμαστε όμως γιατί είμαστε ρεαλιστές και βλέπουμε πως πάνε τα πράγματα στη Κύπρο και συγνώμη αλλά δεν πρόκειται να φορτωθούμε το σάπιο κατεστημένο της όλης εκλογικής διαδικασίας στη Κύπρο. Είμαστε ρεαλιστές ναι και αναγνωρίζουμε ότι αν η ΟΜΟΝΟΙΑ σωθεί τότε αυτόματα και η συσπείρωση του Ακελ θα αυξηθεί πάνω από τα σημερινά επίπεδα. Αυτό είναι μια πραγματικότητα και αυτό αναγράψαμε στο άρθρο. Τίποτα άλλο τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Η ουσία του άρθρου και κλείνουμε είναι μία. Είναι κριτική, είναι απαίτηση να καταβληθούν στην ΟΜΟΝΟΙΑ τα λεφτά που έχουνε χαθεί από λανθασμένους χειρισμούς και επιλογές ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ και να μη ξοδευτούν σε παλιο χαρτιά που έτσι και αλλιώς δεν θα τους κάνουν την ίδια δουλειά με το αν βοηθήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν είναι αντάλλαγμα είναι μια πραγματικότητα που επιλέξαμε να παραθέσουμε το ότι θα αυξηθούν τα ποσοστά του. Μακάρι τα ποσοστά κάθε κόμματος να κρίνονταν από το λαό ανάλογα της προσφοράς και των θέσεων του ΑΛΛΑ επαναλαμβάνουμε γνωρίζουμε που ζούμε και είμαστε ρεαλιστές. Ζούμε σε ένα τόπο που η ψήφος πάει ανάλογα της οικογένειας ανάλογα της ομάδας και ανάλογα αν ήταν καλός ο καφές το πρωί που ξυπνήσαμε

Η θέση μας για την ομάδα είναι ότι χωράνε στην ομάδα και στη διοίκηση της άτομα που έχουν ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ την ΟΜΟΝΟΙΑ και μόνο. Νομίζαμε θα ήταν κατανοητή μέχρι σήμερα. Μην βιάζεστε να μας κρίνετε. Τα άρθρα μας είναι εδώ και μπορεί να τα βρει ο οποιοσδήποτε και να μας κρίνει και τα παλιά και τα νέα. Δεν φοβόμαστε έχουμε το θάρρος της γνώμης μας. Θα μπορούσαμε κάλιστα να σβήσουμε το άρθρο στα πρώτα 10 views όταν άρχισαν οι αντιδράσεις αλλά δεν το κάναμε. Δεν το κάναμε γιατί επιμένουμε.

ΝΑΙ πρέπει να δώσουν λεφτά. ΟΦΕΙΛΟΥΝ να δώσουν!