Green Devil: Βδομάδα σεληνιασμών


Green Devil

Green Devil

Γεια χαραντάν μάγκες αδέλφια μου. Οι πύλες ανοίγουν και σήμερα για όσους δεν φοβούνται να τις περάσουν.

Κάτι πάθανε τελευταία όλοι. Νομίζω έχουμε εβδομάδα πανσέληνου και φουντώσανε τα νερά μας, θολώσανε οι εγκεφάλοι και τα πιπίνια δίνουν βόλτες στα στενά.

Άρθρα που γράφουν για επίθεση στη Μινέρβα με ….. ρίξιμο καπνογόνων.

Πρώτο, με καπνογόνα δεν κάνεις επίθεση πουθενά (η πανσέληνος που λέγαμε), κάνεις ατμόσφαιρα. Αυτό προς τους δημοσιογράφους που έχουν πληροφορίες πάντα εκ των έσσο (για να είναι τέτοιες πρέπει να μιλάνε για το Βενζινάδικο) αλλά μπορεί να μη ξεχωρίζουν τη διαφορά του οργανωτή από του προπονητή.

Δεύτερο, κτύπησε όμως στην ξύλινη πόρτα και δεν προκλήθηκε πυρκαγιά. Ακόμα και εδώ θα έπρεπε να προβληματιστεί το άτομο που γράφει το άρθρο. Δηλαδή τι, ρίχνεις κάτι που εσύ θεωρείς εύφλεκτο σε μία πόρτα και αυτή επειδή είναι ξύλινη αποτρέπει την πυρκαγιά? Βλέπετε τί έλεγα? Η πανσέληνος…

Τρίτο, δε θέλουμε να διαβάζουμε άρθρα στα οποία η φαιά ουσία που χρησιμοποιούμε σαν αναγνώστες, να είναι περισσότερη από τους ηλίθιους που πήγανε να προκαλέσουν ζημιές στην εταιρία του Κουτσοκούμνη και τώρα να τους ψάχνει και η αστυνομία. Κάντε iq τεστ και τους πιο χαζούς πάρτε τους μέσα, αυτοί θα είναι.

Ρε μάγκες… εδώ να ρίχνατε στον τοίχο μία φούσκα με μπογιά θα προκαλούσατε περισσότερη ζημιά παρά το όλο σκηνικό που έγινε. Πανσέληνος λέμε!!

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι ποιοι είναι οι πιο ηλίθιοι, αυτοί που μας κοροϊδεύουν ή εμείς που δεν μπορούμε καν να απαντήσουμε?

Πάμε και στα εντελώς βλαμμένα τωρά της Κένετι. Καλά ρε φλωράκια, αφού τον παίζετε μάγκες και οπαδοί με κουλτούρα (τον παίζετε ναι) τι πάτε κάθε λίγο και βάζετε τον Μπαμπάκα σας να πάρει τηλέφωνο τον ένα και τον άλλο να μη δούνε τις φωτοβολίδες? Καλά ρε, που ξανακούσατε οργανωμένο σύνολο να επεμβαίνει στις αποφάσεις της Δικαστικής? Το μόνο που δεν κάνατε είναι να πείτε της ΚΟΠ να μην αναγνωρίζει τους άλλους οπαδούς για να μας λέτε ότι είστε οι μοναδικοί που έχετε και άδεια από την ΚΟΠ.

Ομάδα με βρωμιά ναι, η ομάδα σας παράδειγμα, αλλά εσείς δεν έχετε πρόβλημα που δεν τιμωρείστε για τίποτα? Ή είναι οκ? Το χωνέψατε δηλαδή?

Είστε τα κακομαθημένα μωράκια της Λευκωσίας που δεν τιμωρούνται ποτέ και άμα γίνει ποτέ κάτι τέτοιο θα έρθει ο Θείος ο Ιωνάς και θα σας βγάλει έξω.

Ρουφιάνοι είστε, όλοι ως τον έναν, με το χέρι απλωμένο και το δάχτυλο τεντωμένο, με κουκούλα μη σας βλέπουν τις νύχτες στα αστυνομικά τμήματα. Τα ίδια σκηνικά κάνατε στο Μελκονιάν με τους παίκτες μας, τα ίδια στο Μελκονιάν και με τις γατούλες.

Με οπαδούς πότε θα κατεβάσετε αρχίδια δεν ξέρω !!! Με οπαδούς μια φορά στα ίσα να το δω… η ιστορία στημένοι στα σκοτεινά να ρίχνετε πέτρες, εσείς 100 και οι άλλοι 2, εσείς και οι αστυνομικοί μπροστά έχουνε γίνει Best-seller στα οπαδικά βιβλία. Ο πορτοκαλί λαγός πλέον δεν είναι μύθος, ο πορτοκαλί λαγός είναι δική σας κατάκτηση και αυτό σας το αναγνωρίζαμε.

Τρέξατε πολύ για να κερδίσετε αυτή τη μάχη. Μεχ μεχ μεχ

Έτσι όπως το πάτε θα γίνετε πιο γνωστοί και από τον Πασχαλινό Λαγό. Τον λαγό του Αίσωπου τον σκίσατε, δεν το συζητώ. Ο Μπαγκς Μπάνι μόνο στις νεαρές ηλικίες κοντράρει τον πορτοκαλί λαγό και ο Πασχαλινός είναι θέμα χρόνου να δώσει τα σκήπτρα.

Το άλλο κουφό που σηκώσανε μόδα τα πορτοκαλιά μμε του πορτοκαλί λαγού… είναι για τον Διαιτητή του παιχνιδιού με την Αέλ. Τα φλωράκια έχουνε παράπονο λένε… Να το πάρουμε το πράμα από την αρχή!!

1. Κάνει παράβαση ο καλύτερος τους αμυντικός και πρέπει να δεχτεί κόκκιν. Με την κόκκινη συνεπάγεται πως πρέπει να χάσει τα επόμενα 2 παιχνίδια αλλά και τη συνέχεια του παιχνιδιού με τα γατάκια.

2. Δεν δέχεται την κόκκινη και την δέχεται ο άλλος ο αμυντικός.

3. Τελειώνει το παιχνίδι μας λένε ότι τιμωρήθηκε λάθος παίκτης, ανοίγει το παραθυράκι και μας λένε ότι δεν θα εκτίσει την ποινή των 2 αγωνιστικών κανείς. Ο Καρυπίδης δεν τιμωρείται για την κόκκινη που δεν δέχθηκε και το παράρτημα έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεση του.

Κλανιές πως αδικηθήκαν, ενώ στην τελική οι μόνοι που βγήκαν κερδισμένοι είναι αυτοί (Πανσέληνος παντού λέμε, πολλά άκυρα).

Πάμε όμως και στα ολόδικα μας

Αύριο Πέμπτη εκδήλωση στο Φαν Κλαμπ, μη λείπει κανείς. Εγώ λέω να έρθω με τον Hoolifan και τον Λόρδο Είρων τριπλοκαβάλλα στην παπίρα. Και ποιος μας πιάνει (οι αυτονόητοι προαναφερθέντες εξαιρούνται)…

Πάμε να δείξουμε σε όλους μας ότι στηρίζουμε τέτοιες εκδηλώσεις, πάμε να δείξουμε σε όλους ποιος είναι ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πάμε γιατί το νιώθουμε.

Παρασκευή έχουμε βόλλει μάγκες και πρέπει να κάνουμε την πρώτη μας δυναμική εμφάνιση. Στηρίζουμε οτιδήποτε φέρει το τριφύλλι στο στήθος και αναγράφει το ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 1948 !!!

Δευτέρα πάμε γηπεδάρα, για όσους μπορούν και γουστάρουν. Τελευταία θωρώ πολλούς παρείσακτους ακόμα και στη Βόρεια. Λίγη εκκαθάριση δεν θα έβλαπτε κανένα… Καφεδάκι, μηνύματα, φωτογραφίες, πηγαδάκια και λοιπά εμετικά Δυτική. Η Βόρεια πρέπει να μείνει για όσους θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα, για όσους την αγαπάνε παθολογικά, για όσους πάνε γήπεδο με φωνή και φεύγουν χωρίς, για όσους πάνε να χορέψουνε με τα αδέλφια τους, για όσους θέλουν το γήπεδο καζάνι, για όσους όταν ακούν τη λέξη ΑΣΟΛ σηκώνεται η τρίχα τους.

Θα τα πούμε εκεί αδέλφια,

ραντεβού στα σκοτεινά του πετάλλου.

ΥΓ. Όποιος φοβάται να δει τον θάνατο θα`ναι πάντα πεθαμένος (Green Devil)

ΥΓ1. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να νικήσεις. Αν δεν ξέρεις ποιον θες, σημαίνει πως δεν ξέρεις ούτε γιατί θέλεις τη νίκη (Green Devil)

 o Green Devil | [email protected]