Ιδια περίπτωση με Jason Δημητρίου


jason demetriou

jason demetriouΜια περσινή παρόμοια περίπτωση με τον Jason Demetriou της Αεκ μας θύμισε η περίπτωση Μπόρδα. Ο Δημητρίου σε αγώνα με την Αελ δέχτηκε λανθασμένα την κίτρινη κάρτα αντί του ποδοσφαιριστή Σεράν Αλμπέρτο και έτσι συμπλήρωσε το επιτρεπόμενο όριο κίτρινων καρτών και θα έπρεπε να απουσιάσει στον επόμενο αγώνα

Την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 8 Μαρτίου 2012, ο διαιτητής φέρεται να επισκέφθηκε τα γραφεία της Ομοσπονδίας, επενέβη επί του φύλλου αγώνος και ανέγραψε, το όνομα του ποδοσφαιριστή Serran Alberto ότι είχε τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα, διέγραψε το όνομα του Δημητρίου, σημείωσε στην διόρθωση την ημερομηνία 8 Μαρτίου 2012 και υπέγραψε στα σημεία των διορθώσεων και επεμβάσεων του. Ταυτόχρονα την ίδια ημέρα, παράδωσε χειρόγραφη υπογραμμένη επιστολή προς την ΚΟΠ που κατετέθη στην ΔΕ σαν τεκμήριο 4, στην οποία απευθυνόμενος στον Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ και με θέμα ΑΕΛ –vs- ΑΕΚ έγγραφε τα ακόλουθα τα οποία παραθέτουμε αυτούσια

«Αναφέρομαι στο πιο πάνω θέμα και σας δηλώνω ότι η κάρτα που έδωσα στην φάση του πέναλτι ήταν στο Νο.(3) Serran Alberto του σωματείου ΑΕΚ Λάρνακας που υπέπεσε στην παράβαση της ανατροπής του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ.

Στο φύλλο αγώνος λανθασμένα σημείωσα το Νο.(20) Jason Dimitriou της ΑΕΚ, αντί του Νο.(3) Serran Alberto.

Απολογούμαι για αυτό το λάθος μου που δεν το πρόσεξα.»

Στον επόμενο αγώνα της Αεκ με την Ανόρθωση ο Δημητρίου αγωνίστηκε κανονικά και μάλιστα η Ανόρθωση έκανε έφεση  η οποία απορρίφθηκε από το εφετείο για αντικανονική συμμετοχή του Jason.

ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ λοιπόν. Τι γίνεται στη περίπτωση Μπόρδα? Λανθασμένα δέχτηκε την κόκκινη κάρτα και συμφωνούμε. Η κάρτα τώρα σε ποιόν πάει? Εξαφανίζεται ως δια μαγείας? Δεν γίνεται απλά να σβηστεί. Στη περίπτωση Jason χρεώθηκε τελικά σε αυτό που έπρεπε να χρεωθέι. Άρα δεν πρέπει να τιμωρηθεί ο Μπόρδα αλλά ο Καρυπίδης που ήταν το άτομο που υπέπεσε στη παράβαση. Αναμένουμε λοιπόν από τους αρμόδιους τι μαγικό θα ανακαλύψουν αυτή τη φορά. Γιατί αν καταφέρουν να εξαφανίσουν μια κόκκινη που είδε όλος ο κόσμος πραγματικά τύφλα να έχει ο Κοπερφιλντ και το άγαλμα της Ελευθερίας. Εδώ αυτοί εξαφανίζουν το άγαλμα της…Δικαιοσύνης!