Η Ελλάδα δείχνει το δρόμο


Χθες βράδυ ο μεγαλομέτοχος της Παναχαικής, Αλέξης Κούγιας, ανάφερε σε τηλεοπτικό κανάλι ότι ήδη αρχίσανε τις διεργασίες για ένα νέο πρωτάθλημα που δεν θα συμμετέχουν ορισμένες ομάδες.

Μέσα σε αυτές και ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ενώ ανάφερε ότι σύμφωνοι να προχωρήσουν στη Νέα Λίγκα είναι ο Παναθηναϊκός, ο Πάοκ, ο Άρης, ο Ηρακλής, Δόξα Δράμας και Παναχαική μέχρι στιγμής.

Καταλαμβαίνουμε απόλυτα το λόγο να προχωρήσουν σε ένα τέτοιο μέτρο, για μια πιο αξιοκρατική λίγκα. Χαρακτηριστικά, άτομα κοντά στον Παναθηναϊκό δήλωσαν πως δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους και ήδη υπάρχει η ιδέα για τη δημιουργίας μίας “καθαρής” Λίγκας.

Το θέμα σαν θέμα δεν μας απασχολεί και τόσο άμεσα. Έμμεσα όμως αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα με αυτές τις Ελληνικές ομάδες, σε ένα πρωτάθλημα όπου ΚΟΠ, Δικαστική και Διαιτησία δείχνουν προτίμηση διαχρονικά σε 1-2 ομάδες και κάποτε σε τρίτες. Ξέρουμε όλοι τι γίνεται στην Κύπρο και είμαστε όλοι μάρτυρες αυτού του γελοίου πρωταθλήματος.

Άλλες ποινές για εμάς, άλλες για τους άλλους. Χαρακτηριστικό το χθεσινό μας άρθρο για το θέμα φωτοβολίδων. Το παραχαϊδεμένο παιδάκι της ΚΟΠ ήδη πέρασε το όριο και θα πρέπει να τιμωρηθεί. Πριν λίγο καιρό ο πρόεδρος της Αέλ μας είπε ότι είναι μάγκας επειδή ανακάλυψε νέο νόμο που δεν ήξερε κανείς. Η ομάδα πιο παλιά τιμωρήθηκε για πανό με τον Bob Marley ενώ το ΑποέΡλ που σήκωσε τον Χίτλερ και τόσες σβάστικες κανείς δεν το είδε (τα ίδια ισχύουν και για άλλες ομάδες). Απαγορεύεται από τα σωματεία να έχουν σχέση με πολιτικά και αυτοί φιλοξενούν υποψήφιους προέδρους και βγάζουν ανακοινώσεις, χωρίς κανείς να τους τιμωρεί Για να μην πούμε για τον Χατζιλιασή και τις ανακοινώσεις του, τις ανακοινώσεις των οργανωμένων, τα ρατσιστικά συνθήματα, χαμένα δείγματα από ούρα, το περσινό παιχνίδι παρωδία με Αέλ και άλλα πολλά !!!

Έχει γίνει το πρωτάθλημα μας μπουρδέλο και καλό θα ήταν να βαδίσουμε και εμείς στα βήματα των Ελληνικών ομάδων. Εξάλλου η παρέα του Κωστάκη πόσους να κανονίσει? Σιγά σιγά θα έρχονται όλοι στην καθαρή Λίγκα αν γίνει σωστή δουλειά για ένα αξιοκρατικό πρωτάθλημα !! Ας δούμε από κοντά το τι συμβαίνει στην Ελλάδα γιατί αν και δεν το παραδέχονται οι επίσημοι μας (δεν μπορούν), παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα που όμοιο του δεν υπάρχει.