Ξεκινάει το project ΝΙΚΗ με Ολυμπιακό


Το είχαμε γράψει από το πρωί. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα απόψε στο Τσίρειο μας βολεύει. Εννοώντας βέβαια πως ότι και να γίνει στον αγώνα αποερλ-αελ η ομάδα μας θα είχε κάποιο κέρδος.

Το κέρδος μας λοιπόν είναι πως μειώσαμε από τη τέταρτη θέση που είναι και ο στόχος, στους 6 βαθμούς. Ακολούθως αγωνιζόμαστε τη Δευτέρα με τον Ολυμπιακό και η αελ πάει εκτός με την ανό  το Σαββατοκύριακο και ενδεχομένως να μειωθεί αυτή η διαφορά στους 4 ή ακόμα και στους 3 βαθμούς

Βήμα βήμα να βλέπουμε το κάθε αγώνα λοιπόν και να μαζεύουμε του βαθμούς. Ο αγώνας με Ολυμπιακό το ξέρουμε πως δεν θα αρέσει σε πολλούς η παρομοίωση αλλά ναι είναι ένας τελικός. Παρακαλούμε μην ακούσουμε κύρηγμα για τα μεγαλεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της ομάδας που ήταν και που κατάντησε να βλέπει τα παιγνίδια με Ολυμπιακό σαν τελικό. Το ξέρουμε το ζούμε και εμείς μαζί σας νοιώθουμε τιν ίδια πικρία και απογοήτευση. Αυτό που προέχει όμως τώρα είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για να έρθει περισσότερη ηρεμία και ίσως ακόμα ένα σκαλί πιο κοντά στη σημαντικότατη επαναλαμβάνουμε τέταρτη θέση. Επιλέγουμε μια προσγειωμένη ρεαλιστική προσέγγιση του παιγνιδιού παρά να πάμε και να νομίζουμε πως θα πάρουν το παιγνίδι τα περασμένα μεγαλεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η βαριά μας ιστορία. Το παιγνίδι θα το πάρουμε με πολύ ιδρώτα και πολύ δουλειά και ναι είμαστε έτοιμοι.

Από σήμερα ξεκινάει το project νίκη με Ολυμπιακό. Με κάθε κόστος με κάθε τρόπο ΠΑΡΤΕ το τρίποντο. Όχι άλλα πσιωγυρίσματα. Πάρτε το τρίποντο! Εξηγηθήκαμε? Ακόμα μια φορά. ΠΑΡΤΕ το ΤΡΙΠΟΝΤΟ

Εμείς θα είμαστε και πάλι εκεί. Το ξέρεις. Ναι ας είναι και Δευτέρα απόγευμα θα έρθουμε στο -15 για να κλείσουν όλα τα στόματα στη Κύπρο. Για να υποκλιθούν στον ένα και ανεπανάληπτο πράσινο λαό. Που άλλοι στη θέση μας θα πήγαιναν για σαφάρι στη Ταϊλάνδη ή για σκι στην Ελβετία. Θα είμαστε και πάλι εκεί.