Μετράει κανείς?


Στο παιγνίδι με την αελ είναι η 6 φορά που ανάβουν φωτοβολίδες τα λάστιχα  και κανένας δεν φαίνετε να ασχολείται με το θέμα. Να μην αναφέρουμε και τα φασιστικά ναζιστικά σύμβολα που έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους.

Εμείς όμως θα ασχοληθούμε. Εμείς πληρώσαμε με τόσα κεκλεισμένων και τόσα χρήματα και φέτος που το παιδί της κοπ αποφάσισε να κάνει το κέφι του κανένας δεν θυμάται κανονισμούς και ταρίφες που κόστισαν τόσα στη ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ε δεν γίνετε ρε όποτε σας καπνίσει να μας το παίζετε δικαστές και υπεράνω όλων η δικαιοσύνη και όποτε σας συμφέρει να ξεχνάτε νόμους και άρθρα του δικού σας δικαίου! Απαιτούμε τα λεφτά που κόψατε από την ομάδα μας να επιστραφούν άμεσα!

Γουστάρουμε Φωτοβολίδες. Δεν γουστάρουμε τις λαμογιές σας όμως. Παίξτε μας με ίσους όρους και θα δείτε τα πέταλα μας να καίγονται όπως έκαιγαν τόσα χρόνια και κοιτούσατε σαν χαζά. Αλλά δεν έχετε εμπιστοσύνη εσείς. Εσείς παίζετε μπαμπέσικα δεν έχετε λόγο και τιμή. Μόλις αρχίσουμε τις φωτοβολίδες εμείς να δείτε τι ωραία που ισχύουν οι νόμοι σας…

Άντε γεια λαμόγια του κερατά. Μια μέρα θα σας δούμε να τρέχετε σας τρελοί έξω από δικαστικές έξω από μέγαρα και γραφεία της ομοσπονδίας σας. Και θα είναι η πιο ωραία μέρα της ζωής μας.

Διαβάστε επίσης Pyro is not a crime…..for apoel fans only!