Συνεχίζουμε να επαληθεύουμε τα στατιστικά


Ο κόσμος, ο μόνος που κρατά ψηλά τα λάβαρα

Ένα στοιχείο που αναφέραμε και πιο παλιά, είναι η μεγάλη στατιστική διαφορά μεταξύ των εντός και των εκτός.

Η ομάδα μας με 6 εντός έδρας παιχνίδια, έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (σκεφτείτε ότι από τα 3 τα 2 τα δεχθήκαμε χθες) και την 3η καλύτερη επίθεση με 3 τέρματα διαφορά από τον επόμενο. Μετράει σε 6 αγωνιστικές μόνο μία ήττα με την Άεκ, όπου ο φρουρός της (Πράσινος Λαός) δεν μπορούσε να παρευρεθεί στο γήπεδο (κεκλεισμένων).

Από την άλλη στα εκτός έδρας παιχνίδια, βλέπουμε εντελώς διαφορετικά στατιστικά. Καταρχάς η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η μόνη ομάδα από τις πρώτες 10 σε συγκομιδή βαθμών που δεν μετράει νίκη. Από την άλλη είναι και τα τέρματα, όπου στην επίθεση βρίσκεται στην 6η θέση, ενώ βλέπουμε ομάδες όπως την Ενπ και την Πάφο να έχουν περισσότερους βαθμούς στα εκτός έδρας από ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στον ανασταλτικό τομέα όσο αφορά τα εκτός έδρας, χειρότερες άμυνες από τη δική μας έχουν ΜΟΝΟ 4 ομάδες, οι οποίες έχουν και 1 παιχνίδι περισσότερο. Μιλάμε φυσικά για την Πάφο, Αγία Νάπα, Εθν. Άχνας και Ν. Σαλαμίνα.

Προς Θεού, δε λέμε ότι αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα της ομάδας μας… αλλά ΝΑΙ, τα στοιχεία είναι εδώ και μιλάνε για τεράστια δυναμική στα εντός σε σχέση με τα εκτός. Ας μη ξεχνάμε ότι μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και να κουβαλά το όνομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να καθαρίζει τα εκτός όπως και τα εντός.