Να στηρίξουμε τα λεγόμενα μας


Tony Savevski Omonoia Coach

Tony Savevski Omonoia Coach

Αν δεν έχουν θέση στην εντεκάδα οι μικροί στο 3-0 στο 70 της αναμέτρησης τότε δεν ξέρουμε πότε θα έχουν. Έχουν λεχθεί πολλά τις τελευταίες μέρες και πραγματικά νιώθουμε πως ο κόσμος είναι έτοιμος να δεχτεί τους μικρούς. Πότε λοιπόν θα έρθει αυτή η μέρα. Λέμε συνεχώς να στηριχτούμε στα νέα παιδιά να τους δώσουμε παιγνίδια, να τους δώσουμε ελπίδα και κίνητρο να αποτελέσουν την νέα ΟΜΟΝΟΙΑ. Και όμως συνέχεια τραβάμε πίσω. Δεν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό το βήμα σαν ομάδα.

Μπορεί να ήρθε μετά το καταστροφικό δεκάλεπτο και να άλλαξαν τα δεδομένα αλλά αυτό δεν πιστεύουμε να αποτελεί επιχείρημα για να μην χρησιμοποιηθούν ένας δύο μικροί. Επαναλαμβάνουμε όταν το σκορ ήταν 3-0 υπέρ μας από το 68΄τα δεδομένα όλα συνηγορούσαν στο να μπουν μέσα οι μικροί να αρχίσουν να παίρνουν παιγνίδια.

Εμείς πιστεύουμε καθώς και αρκετός κόσμος θα γούσταρε σήμερα αυτές τις αλλαγές. Εμπρός να στηρίξουμε λοιπόν τα λεγόμενα μας. Γιατί αργά η γρήγορα θα πρέπει οι μικροί να πάρουν θέση. Άρα ας είναι μια ώρα γρηγορότερα και ας είναι και όσο το δυνατό πιο έτοιμοι οι μικροί.