Green Devil: Οι ιδέες είναι σαν τα καρφιά. Όσο τις χτυπάς, τόσο βαθύτερα μπαίνουν


Green Devil

Green DevilΧαιρετώ τα λεύτερα μυαλά της πράσινης οικουμένης. Χαιρετώ όλους τους ανυπότακτους ΟΜΟΝΟΙΑτες που κρατάνε ψηλά τη σημαία με το τριφύλλι, για να αφρίζουν οι εχθροί και να καμαρώνουν οι συναγωνιστές. Ανοίξαν οι πύλες και από τον καιρό που έχουν να ανοίξουν τρίζουν. Ένα λαδάκι ρε παιδιά, Διονύση, Ευστάθιε ? Όχι? Μα κανένας?

Πάμε στα σίγουρα τότε…

Νεκατάριιεεε μουυυ τρίζει η πόρτα.

Αρκέψαν να στολίζουνται τα πάντα Χριστουγεννιάτικα και σπάζει μου την. Που κολλώ εγώ ένας Devil και πράσινος (ο άλλος εν κόκκινος σαν τον Άη Βασίλη) μέσα στα Χριστούγεννα?

Άστε που δεν παίζει μάπππππππαν η ομάδα άμαν εν Χριστούγεννα. Άη Σπυρείδωνα μου, μόνο με εσένα συνεννοούμαι και τον Άγιο Τριφύλλιο, τους άλλους εν τους παίζω. Τωρά που έγραψα για τον πρώτον άγιο, παίζει καμιά μπουάτ???

Προχτές εφκάλαν μου ανακοίνωση ούλλοι που γυρών. Ο ένας εν να κρούσει τη Λεμεσό, ο άλλος την Κύπρο, ο άλλος την Ομοσπονδία, ο άλλος τον Ρούντολφ να μεν γίνουν Χριστούγεννα (εγκρίνω δαμέ), ε κανεί σιόρ. Πνάστε τζε λλίον

Εγινήκαν μου ούλλοι Χούλιγκανς. Αλλά έτσι θα έχουμε, ώσπου περιμένουμε τις εκλογές δεν θα τιμωρείται κανείς τους. Μα να χάσουμε τον ψήφο ? Μα να κακοφανίσουμεν τα μαμόθρεφτα? Ευτυχώς που μας έχουν τζαι εμάς να κρατούν λίον ισοζύασμαν μεν γύρει μονόπαντα το λεωφορείο του πρωταθλήματος.

Το λεωφορείο που λέγαμε

Μέσα στους Χούλιγκανς και στα πολλά Χριστουγεννιάτικα κουφά του καιρού, εμφανίζονται και οι δικοί μας στο Ηλίας Πούλλος. Οι μόνοι αληθινοί οπαδοί με κουλτούρα. Κάνουν τη δουλειά τους, δεν ενοχλούν και άμαν ενοχληθούν οδοστρωτήρας, οπαδικό κίνημα σωστό.

Και μιας και είπα τη λέξη ενοχλούν, τι πάθανε στο κόμμα? Φήμες θέλουν να παίζει ένα νέο ναρκωτικό που κρούζει κύτταρα εγκεφάλου ταχύρρυθμα. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η απαίτηση τους να κλείσουνε την ομάδα μας.

Ακόμα πιο κουφό από το να το πούνε, είναι να πιστεύουνε ότι υπάρχει έστω και μία στο τρις να το κάνουμε.

Έτσι έρχομαι και σκέφτομαι εγώ τώρα με το … Διαβολικό μου μυαλό, μπας και μας κουρεύουν ψιλό γαζί? Υπάρχει μία τεχνική που λέει πως αν θέλω από το 1 να πάω στο 5 και δυσκολεύομαι, τότε φουσκώνω το νούμερο (το κάνω 10) και όταν δει ο άλλος το 5 το δέχεται με ευκολία.

Αν και είμαι σίγουρος πως περί τέτοιας πουτανιάς πρόκειται, δεν ξέρω την πουτανιά που ετοιμάζουν. Να είστε έτοιμοι όμως αδέλφια και θα μας πλασάρουν κακό μεγάλο. Μην το δεχτείτε έτσι… ας το δούμε πρώτα,να το συζητήσουμε και μετά αποφασίζουμε.

Το ίδιο ισχύει και για τα μέλη τα παλιά. Στα καινούρια  έχω εμπιστοσύνη ακόμη, στους παλιούς που τους έλεγαν 26 και χειροκροτούσαν είναι που δεν έχω. Πρέπει να καήκανε και αυτοί για να χειροκροτούσανε.

Υπάρχουν κάτι σκηνές που λέει ο άλλος με κεράτωσε η γυναίκα και γελάει ενώ γυαλίζει το μάτι του…. ε και αυτοί κάτι έτσι έπαθαν. Ακούνε στο ξαφνικό 26 εκατομμύρια, σκάνε χαμόγελο, εγκεφαλικό και πίσκαλα. Οι πιο προσεκτικοί θα πρόσεξαν  το μάτι το ένα που τρεμόπαιζε σαν λάμπα στο τέλος της.

Το πιο κουφό επιχείρημα που άκουσα είναι έναν ρουφιάνο σκατά να λέει σε ένα ρουφιάνο ανώμαλο ότι θα τους το δώσει η ΚΟΠ για να (εδώ θέλω τύμπανα και σασπένς, δίσκους, δράκουλες, μαζορέτες, καρχαρίες, πιστολέρος, χελωνονιτζάκια και γενικά ένα λογικό σκηνικό αγωνίας) …………… βγάλουν πρόεδρο.

Και εγώ ο Green Devil με το διαβολικό μου μυαλό (όχι πως χρειάζεται στην περίπτωση) σκέφτομαι, αφού οι προεδρικές εκλογές είναι στη μέση του πρωταθλήματος, γιατί αφού θα βγει και μετά να υλοποιήσει το κουφό που λέτε?

Να το πω εντελώς απλά. Άμα βγει και μετά, γιατί να δώσει μιας ομάδα το πρωτάθλημα για να τον βγάλει πρόεδρο? Το ξέρω ότι προσπαθείτε να σκεφτείτε σκατάδες που το διαβάζετε γι`αυτό σας δίνω μέχρι το επόμενο Green Devil χρόνο να το σκεφτείτε.

Και για όσους κομματικούς μας πολεμούν να τους αφήσω με κάτι που είπε ο Λένιν:

Οι ιδέες είναι σαν τα καρφιά. Όσο τις χτυπάς, τόσο βαθύτερα μπαίνουν.

ΥΓ. Για ερωτήσεις, ερωτικές εξομολογήσεις, επαινετικά και υβριστικά σχόλια, γυμνές φωτογραφίες, φακελάκι με λεφτά, πρόσκληση για pajama party στείλτε στο mail μου.

ΥΓ2. Αγάπα το κελί σου, τρώγε το φαΐ σου, διάβαζε πολύ.. έλεγαν στις φυλακές.

ΥΓ3. Οι ιστορικοί πλαστογραφούν το παρελθόν. Οι ιδεολόγοι το μέλλον.

o Green Devil | [email protected]