Οι μεγαλύτεροι χουλιγκαν είστε εσείς


apollon omonoia cops gate 9

apollon omonoia cops gate 9

Ήταν ένα σημαντικό θέμα του περασμένου αγώνα στο Τσίρειο αν και πέρασε σε δεύτερη μοίρα μετά την ήττα της ομάδας μας. Ο λόγος για την προκλητική στάση της αστυνομίας να κινηθεί απειλητικά προς τη κερκίδα του απόλλωνα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου χωρίς κανένα απολύτως δικαιολογημένο λόγο και αιτία.

Θα μπορούσαμε απλά να μείνουμε αμέτοχοι ή χειρότερα θα μπορούσαμε να γελάσουμε με την «ατυχία» των απέναντι με τους wannabe hooligans αστυνομικούς. Και όμως η ΘΥΡΑ 9 και ο πράσινος λαός επειδή ακριβώς ξέρουν τι πάει να αστυνομική βαρβαρότητα απάντησαν άμεσα με συνθήματα σε αυτή την αδικαιολόγητη πράξη των αστυνομικών.

Πραγματικά γινόμαστε γραφικοί αλλά θα το επαναλάβουμε. Κύριοι μαζέψτε τα μαντρόσκυλλα σας. Δεν γίνεται να συμπεριφέρονται τα όργανα της τάξης σαv τους μεγαλύτερους εγκληματίες. Δεν γίνεται ένας αξιωματικός να μην μπορεί να ζυγίσει τα θετικά και τα αρνητικά μιας τέτοιας παρέμβασης πάνω στη κερκίδα σε ένα ντέρπι. Δεν γίνεται να δίνονται τέτοιες διαταγές εφόδου για ασήμαντο λόγο. Άκουσον άκουσον καθόταν άτομο στα κάγκελα πλησίον του αγωνιστικού χώρου και υπήρχε κίνδυνος να μπει μέσα. Ε και? Τι θα έκανε ρε εξυπνόβλακες. Αν έμπαινε ας τον πιάνατε. Πρέπει επιτέλους να προσπαθείτε να μειώνεται τα επεισόδια ΚΑΙ ΟΧΙ να τα προκαλείτε!

Παρακολουθήστε το βίντεο από τον αγώνα και τις αντιδράσεις της ΘΥΡΑΣ  9 του μόνου συνδέσμου στη Κύπρο με πραγματική οπαδική κουλτούρα.