ΕΞΩ από το αμπέλι μας!


Η Κύπρος είναι μικρή και δεν μπορείτε να κρυφτείτε. Οι λαμογιές σας έφτασαν στα αυτιά μας για αυτό καλά θα κάνετε να τις κόψετε όσο είναι ακόμα καιρός. Είναι αστείο να νομίζετε πως δεν θα σας έπαιρναν πρέφα όταν το ένα τρίτο του νησιού είναι ομονοιάτες.

Μπορεί η ομάδα εξαιτίας κάποιων φωστήρων να βρίσκεται σε αυτή τη δύσκολη θέση και να μοιάζει με ξέφραγο αμπέλι. Μπορεί η ομάδα να παραπαίει και να ζει τις πιο εφιαλτικές στιγμές από τον καιρό της ίδρυσης της. Αυτό όμως το αμπέλι δεν είναι εγκαταλελειμμένο όπως δείχνει. Έχει πιστά σκυλιά να το προσέχουν για αυτό όποιος διανοηθεί ξανά να μπει μέσα να ενοχλήσει θα τον κατασπαράξουμε. Είμαστε εδώ πιστά λυκόσκυλα και μα το θεό όποιος ξαναδοκιμάσει να ενοχλήσει περιουσία της βασίλισσας θα το μετανιώσει πικρά

Σταματήστε μανατζαρέοι και κάθε λογής τυχαίοι να ενοχλείτε τους παίκτες μας είτε να τους δελεάζεται να πάνε σε άλλη ομάδα είτε να τους προσφέρετε χρήματα για μειωμένη απόδοση. Σταματήστε για το καλό το δικό σας πρώτα από όλα. Θα έπρεπε να ντρέπεστε μερικοί που αυτή η ομάδα σας ανάδειξε και σας έδωσε την τιμή να φοράτε τη πράσινη φανέλα τώρα να παίζετε τόσο βρώμικα παιγνίδια πίσω από την πλάτη μας. Αλλά εσείς ποτέ δεν είχατε ιδανικά. Ιδανικό για σας η λίρα. Και τώρα το ευρώ. Αυτός είναι ο θεός σας από αυτόν να ζητήσετε να σας σώσει όταν σας πιάσουμε στα χέρια μας.

Ο λαός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι εδώ