Hoolifan: Ότι εμπορούσα γιε μου


Hoolifan Omonoia Fans Site

Hoolifan Omonoia Fans SiteΈλα μάγκες χαιρετάμε τους αγέρωχους, δίνουμε κουράγιο στους πονεμένους, σηκώνουμε τους πεσμένους.

Ήταν δυνάμενη πατσαρκά. Το παραδέχομαι.  Αλλά ούτε κοντέφκει τες ππουνιές που έφαες που μένα ρε φυγά.

Εσύ εκοτσίνισες μου το μάγουλο μου για κάτι ώρες. Εγώ έσπασα σου τα δόντια σου τόσα χρόνια. Έβαλες ψεύτικα, και σου τα σπασα και αυτά.

Άτε πάρε θάρρος, πάρε καινούργια μασέλα και ξαναέλα γιατί θα χρειαστούν πολύ περισσότερα για να με γκρεμίσεις.

Εμφύλια τα πυρά σήμερα. Γιατί κάποιοι παρεξηγήσατε την ανοχή μας. Και προπάντων την αντοχή μας. Δεν αναφέρομαι σε όλους αλλά δυστυχώς σε αρκετούς.

Όλο το πράσινο οικοδόμημα είναι στο πόδι προσπαθώντας να σώσει αυτό το ιστορικό σωματείο και μερικοί από εσάς παιδιαρίζεται, κάμνετε μουτρούθκια, μιλάτε με άλλα σωματεία, βαρκέστε και λοιπά.

Κατανοήστε τις δύσκολες στιγμές που περνάμε και βοηθήστε την αγαπημένη μας ομάδα να ξεφύγει από αυτό το βούρκο. Βοηθήστε και θα εκτιμηθείτε. Μείνετε απαθής και θα τιμωρηθείτε.

Και να το ξέρετε, το πρόστιμο του λαού πληρώνεται με αίμα.

Φεύγαμε που λέτε μες τα νεύρα από τη Λεμεσό μπήκαμε στο σαραβαλάκι μας και ξεκινήσαμε για σπίτι. Εκεί στο τελευταίο roundabout ακούμε μια φατσιά πας την καμπίνα. «Σταματάτε σταμάτατε λαλώ τους σύρνουν μας ρότσες οι απολλωνίστες. Ούλλοι κάτω ρε ουλλοι κάτωωωω»

Εντωμεταξύ μόνο εγώ τζαι ο παρέας μου ήμασταν μες το αυτοκίνητο.

Anyway κατεβαίνουμε λυσσιασμένοι να φάμε τους τόπους «Που είσαστε ρε κότες φανερωθείτεεεε». Τελικά…..ήταν η μάππα του Φρέντι τζε έππεσε.

Κανονικά δεν έπρεπε να το γράψω εκτός και αν είμαι σίγουρος αλλά έσχει που την Κυριακή που θορώ τις φάσεις ρε Φρέντι τζαι ξαναθωρώ τες……και δεν με πείθεις καθόλου. Ούτε εσύ ούτε 2-3 άλλοι. Κάτι βρωμά πολύ άσχημα και δεν είναι οι κλάτσες μου..

Δεν θέλω να σκέφτομαι τέτοια πράγματα. Με θυμώνουν ακόμα περισσότερο. Δεν θέλω να βρω ουτε αποδείξεις γιατί μετά άμα βρω αποδείξεις θα πρέπει να βρω και φτυάρι και γάντια και ακόμα ένα πλάσμα να μου τανίσει να ανοίξω τους λούκκους σας……

Μα άρεσε πολύ το άρθρο του de facto στο Omonoianews για τους παίχτες που είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Καλύτερο χαρακτηρισμό από το ωρολογιακή βόμβα για τον Αλαμπί δεν θα μπορούσα να βρω.

Μετά λέω. Ρε De Facto μου ΜΑΚΑΡΙ να ήταν ωρολογιακή βόμβα τούτος. Τουλάχιστον ήταν να ξέρουμε πότε ήταν να παίξει!

Και με τις δύο έννοιες το παίξει. Και πότε θα παίξει μπάλα και πότε θα κάμει μπουμ! Θα ήμασταν προετοιμασμένοι!

Επίσης αν ήταν ωρολογιακή βόμβα ήταν να κάμει το μπουμ της μια φορά τζαι κανεί. Τέλος. Τούτος εν πόμπα διαρκείας ολάν. Επαν- οπλίζεται μόνη της, προγραμματίζεται μόνη της και παίζει τζαι ξαναπαίζει και όποιον πάρει ο χάρος!

Για ούλλους έρκουνται σκάουτερς που τις ομάδες για τούτον έρκουντε που την CIA και την ΜΟΣΑΝΤ να τον μελετήσουν! ΕΛΕΟΣ!

Εντωμεταξύ ρε πελλέ (τονίζω το διπλό λάμβα, γιατί πελέ σίγουρα δεν σε λέει κάποιος) πες μου?

Πως τα καταφέρνει και κοιμάται η γυναίκα σου κάθε νύχτα. Εν την πελλανίσκει το τικ τακ τικ τακ τικ τακ?

Επειδή δεν είναι δίκαιο να την πληρώσει μόνο ο Αλαμπί πάμε και στα υπόλοιπα όπλα μαζικής καταστροφής ψυχολογίας.

Σκαραμοτσίνο σοβαρά αν εβάλαμε στη θέση σου ένα από εκείνους τους ψεύτικους ανθρώπους που τους έχουν να προπονούνται για τα φάουλ, μπορεί να έκαμνε καλύτερη δουλειά.

Είσαι όπως το ΠΑΣΟΚ ρε μαλάκα. Ακουστά την έχεις την αριστερή πτέρυγα…

Έτσι σοβαρά ρε κουμπάρε αν σε βάλουν στο fast forward στο βίντεο φαίνετε ότι κάμνεις ελαφρύ τροχαδάκι κινήθου ρεεεεε

Γιατί οι τερματοφύλακες? Όλοι έχουν κέρβερους εμείς έχουμε πουντολ μαλλουρέτικα.

Όλοι οι τερματοφύλακες  τρίζουν τα δόντια τους εμάς τρίζουν τα mobile τους που εν στο silent. Εβάλαν ξυπνητήρι στις 6 που άρχιζε το ματς άμπα τζαι ποτζιμηθούν!

Όλοι οι άλλοι κατεβάζουν τα ρολά οι δικοί μας εν ορθάνοιχτο 24ωρη εξυπηρέτηση το κατάστημα μας. Και δεν πληρώνουν κιόλας οι πελάτες.

Ή μήπως πληρώνουν Λεβίτα? Λέμε τώρα….

Και εσύ ρε Άλβες σε στήριζα τόσο μα το θεό. Αλλά τέτοια αδιαφορία δεν συναντάς ούτε σε 15χρονο που τον βάζουν με το ζόρι να παρακολουθήσει διάλεξη για τις ομοιότητες και τις διαφορές του εξπρεσιονισμού και του ιμπρεσιονισμού και τις επιπτώσεις τους στα μέγαρα του 20 αιώνα!!!! ΞΥΠΝΑ ρε βόδι ξύπναααα

ΕΛΕΟΣ σοβαρά αν σκύψεις να δέσεις τα κορδόνια σου παίζει να μεν σώσεις να σηκωστείς πάνω ρε μαλακα όπως τον 25 μηνών παλιό στο στρατό που καρτερά την απόλυση.

ΦΕΡΤΑ μίλια σου γιατί εν κτίσω μιαν υπερυψωμένη εκεί στο Πούλλος και μα το θεό θα φκάλλεις 2-4 κάθε νύχτα ρε σαπόνεο. Κάτσε προσοχή άμαν σου μιλώ και να θωρείς ψηλά τον ουρανό να συνηθίσεις την θέα. Γιατί έτσι όπως πάεις μονο τον ουρανό θα θωρείς και κυπαρίσσια τζιαμέ που εν να σε θάψω.

Λοιπόν φέρτε το νού σας και πάρτε τον και ξαναφέρτε τον…

Όποιος θέλει μένει όποιος θέλει φεύγει. ΚΟΡΟΙΔΑ κανενός δεν είμαστε. Φύγετε όσοι θέλετε τώρα με το καλό γιατί μετά θα φύγετε με το κακό. Όσοι μείνετε, να παλέψετε μαζί μας να σωθεί το σωματείο, να πονέσετε μαζί μας για την κατάντια του και στη σωτηρία του να γίνετε ήρωες στα μάτια του λαού μας.

 Αλλιώς εξαφανιστείτε τώρα που έχετε καιρό. Τώρα που γεμίζουμε τα όπλα…

Οι σκάουτερς, οι προπονητές, οι μανατζαρέοι που τους έφεραν, και οι διοικητικοί παράγοντες νυν και πρώην που υπέγραψαν τέτοια συμβόλαια σε μερικούς παίχτες που παίζουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα μας να μην λογοδοτήσουν καν. ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ! Που να φάτε τις μίζες στους γιατρούς να τις φάτε αλήτες!!!

Πρόταση προς τη διοίκηση. Την επόμενη φορά τα τσέκκια των κυρίων ποδοσφαιριστών να μην υπογραφτούν από τους 2-3 υπεύθυνους. Να υπογραφτούν από όλο το πράσινο λαό!!

 Να πιάσουν στα χέρια τους την επιταγή οι κύριοι και ένα τόμο με 250 χιλιάδες υπογραφές. Να τες δουν μιαν μιαν να καταλάβουν που παίζουν να δουν τον πραγματικό τους εργοδότη.  Και να δω εγώ αν θα ξανατολμήσουν να με κοροϊδέψουν με έτσι τρόπο.

ΤΖΑΙ ΙΣΧΙΑΛΛΑ να δώκετε πάνω σε κανένα πρίχτη ταραμένο τραπεζικό που να κάτσει να τες τσιακκάρει ουλλες τις υπογραφές πριν σας πληρώσει να δω εγώ ποιος περιπαίζει ποιον ΛΑΜΟΓΙΑ

Κλείνοντας. Μπορείτε να με πείτε ακραίο μπορείτε να με πείτε χυδαίο ότι θέλετε πέστε με. ΕΓΩ να πεθανίσκει κόσμος που το μαράζι του για τούτη την ομάδα δεν πρόκειται να ανεχτώ άλλο. Κανεί. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να σου τη γαμά ένας Αλαμπί, ένας Σκαραμοτσίνο, ένας Άλβες ή ένας Μιλτής.

Εγώ που να με ρωτά ο γιός μου  “ρε παπά τι έκαμες τον καιρό που ήταν να κλείσει η ΟΜΟΝΟΙΑ” τουλάχιστον θα του απαντώ ΟΤΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣΑ ΓΙΕ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣΑ.

Πάμε να σώσουμε το σωματείο μας αδέρφια πάμε γαμώ τη πουτ@ν@ μου μέσα. Πάνω από το πτώμα μας ρε λαμόγια! Και προπάντων πάνω από τα πτώματα χιλιάδων δικών σας! Γιατί θα σας δώσουμε κόλαση και φωτιά να θυμάστε ! 

Όπως είπε και ο Ferdinand Foch (γαλλος στρατάρχης με τηλεγράφημα στο Γενικό επιτελείο)

“Κέντρο καταρρέει. Δεξιά πτέρυγα υποχωρεί. Κατάσταση εξαιρετική. Επιτίθεμαι.”

Υ.Γ Ακόμα θωρώ τις φάτσες σας εσάς που εμπήκετε ομπρός μου σε εκείνη τη γενική συνέλευση και μου είπατε δεν θα μπεις. Και μέσα ανακοινωνόταν το χάος. Ακόμα θωρώ τες δεν θα τις ξεχάσω ποττέ μου. Θα τα πούμε και το Δεκέμβρη πιονάκια...

Γνωμικό 1. Στυλ είναι να ξέρεις ποιος είσαι, τι θέλεις να πεις και να μη σου καίγεται καρφί. (Gore Vidal)

Γνωμικό 2. Κύριε, χάρισέ μου εγκράτεια και αγνότητα, αλλά όχι ακόμα… (Αγ. Αυγουστίνος)

Όχι ακόμα λοιπόν….

o Hoolifan | [email protected]