Θύρα 9: Η παρούσα κατάσταση φωνάζει για ενότητα


Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Το ιδανικό μας, η ιδέα που φωτίζει τις ζωές μας ζει και περνά δύσκολες στιγμές. Η παρούσα κατάσταση φωνάζει για ενότητα, συσπείρωση και ετοιμότητα για μάχη για το καλό και μόνο της βασίλισσας Ομόνοιας. Με το τέλος του αγώνα στο τσίρειο, η οργανωμένη μας κερκίδα ζήτησε άμεση συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας για να μεταφέρει τόσο τις ανησυχίες του κόσμου, όσο και την αγανάκτηση που πλημμυρίζει τα στήθια μας με την αγωνιστική κατρακύλα της ομάδας.

Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας με επικεφαλή τον πρόεδρο Μυλωνά ανταποκρίθηκε άμεσα και η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την επόμενη κιόλας μέρα του αγώνα, σε παρουσία σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου και αντιπροσωπεία της οργανωμένης μας κερκίδας. Ο θύμος και η αγανάκτηση μας μεταφερθήκαν στους διοικούντες με τον πιο εμφαντικό τρόπο και μέσα από μια πολύωρη συνάντηση και συζήτηση βγήκε ένα και μόνο μήνυμα, αυτό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!! Η ομάδα μας βρίσκεται μπροστά σε ένα τέλμα προβλημάτων, η αγανάκτηση και ο θυμός πρέπει να μεταμορφωθούν σε μια συλλογική προσπάθεια για αντίδραση και ανασύνταξη, μια προσπάθεια με συμμετοχή όλων που αποτελούν το οικοδόμημα της Ομονοίας συμπεριλαμβανόμενου και της διοίκησης.

Ο πρόεδρος του σωματείου παρουσίασε στη συνάντηση κάποια νέα στοιχειά, νέα δεδομένα που καταστούν την όποια σύγκρουση στο παρών πάντα στάδιο, σαν εγκληματική εις βάρος της Ομόνοιας. Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το σωματείο με τις εγκληματικές παραλήψεις του παρελθόντος, έχει καταστήσει το εγχείρημα διάσωσης αυτού του σωματείου σε ένα τεράστιο και ασήκωτο φορτίο. Ένα φορτίο που χρειάζεται πολλές πλάτες, αυτές του περήφανου πράσινου λαού. Η Θύρα 9 απαίτησε τον καταλογισμό ευθυνών για τα λάθη του παρελθόντος αλλά και την ανάληψη τους από τα μέλη που απαρτίζουν το παρών διοικητικό συμβούλιο και βρίσκονταν και στο αποτυχημένο πρώην συμβούλιο του Μιλτιάδη Νεοφύτου. Τα μέλη του συμβουλίου ανέλαβαν το κομμάτι που τους αναλογεί και έδωσαν υπόσχεση για το καλό της Ομόνοιας, υπόσχεση να δουλέψουν για να ξεπληρώσουν τα λάθη του παρελθόντος, είτε αυτά έγιναν μέσα από συμμετοχή σε λανθασμένες αποφάσεις, είτε μέσα από την ένοχη σιωπή μπροστά στα εγκλήματα του Μιλτιάδη Νεοφύτου και των εγκάθετων του. Σε αυτό το πνεύμα χαιρετίζουμε και την χθεσινή ανακοίνωση της επίσημης Ομονοίας μέσα από την οποία οι διοικούντες δεν κρύφτηκαν πίσω από το δάχτυλο τους αναλαμβάνοντας έστω και έμμεσα ένα κομμάτι των ευθυνών που τους αναλογεί για τα λάθη του παρελθόντος.

Στη συνάντηση, η οργανωμένη μας κερκίδα απαίτησε επίσης όπως παρουσιαστούν στο τραπέζι συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις για την διασφάλιση του μέλλοντος αυτής της ομάδας. Η Θύρα 9 έδωσε το μήνυμα πως η εποχή της κοροϊδίας και του εμπαιγμού έχει παρέλθει οριστικά και ο μοναδικός τρόπος για συνένωση δυνάμεων είναι η παρουσίαση ενός πλάνου λειτουργικού και εφαρμόσιμου στα διοικητικά δρώμενα του σωματείου. Η διοίκηση της ομάδας πηρέ τη σκυτάλη και παρουσίασε το δικό της πλάνο για το σωματείο το όποιο ανέλυσε στην αντιπροσωπεία της οργανωμένης μας κερκίδας και δεσμεύτηκε όπως πράξει το ίδιο και για την μάζα του Ομονοιάτικου κόσμου σύντομα.

Το πλάνο των διοικούντων φάνηκε σωστά δομημένο και απόλυτα εφαρμόσιμο και λειτουργικό και αποτελεί επίσης ένα πλάνο διασφάλισης των ιδανικών γύρω από αυτή την ομάδα, γιατί Ομόνοια χωρίς ιδεολογία , Ομόνοια χωρίς ιδανικά, δεν είναι Ομόνοια !! Απαίτηση της Θύρας 9 ήταν και παραμένει, ένα πλάνο προσαρμοσμένο στην ιδέα της Ομόνοιας.

Η οργανωμένη μας κερκίδα στηρίζει την προσπάθεια της διοίκησης για την εφαρμογή του πλάνου που έχει ετοιμαστεί. Στηρίζουμε και πάνω από όλα ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ, όπως οι δεσμεύσεις δεν παραμείνουν απλά λόγια και μετουσιωθούν άμεσα σε πράξεις. Στηρίζουμε για το καλό της Ομόνοιας αλλά πάντα με την καχυποψία που έχει ριζώσει μέσα μας από τα κούφια λόγια του παρελθόντος.

Στηρίζουμε αλλά συνάμα προειδοποιούμε πως η οποία συναίνεση μας πηγάζει παρά μόνο από την απέραντη αγάπη που τρέφουμε για αυτό το σωματείο και σίγουρα όχι από αδυναμία… Και αυτό ας το καταλάβουν ΟΛΟΙ όσοι εμπλέκονται με τον ένα η άλλο τρόπο στο σωματείο…

Θέλουμε επίσης να απευθυνθούμε στον μεγάλο πράσινο λαό. Αντιλαμβανόμαστε και αφουγκραζόμαστε την θέληση για αντίδραση, τα ιδία συναισθήματα κατακλύζουν και εμάς, γιατί είμαστε άλλωστε ένα κομμάτι αυτού του λαού, η κάρδια του, το πιο δυνατό και δυναμικό του κύτταρο. Λαμβάνουμε τα μηνύματα σας και έχοντας πάντα εις γνώση το καλό της αγαπημένης μας ομάδας σας καλούμε να γυρίσετε τα τσεκούρια του πολέμου στους εχθρούς που πολιορκούν το σωματείο από έξω. Όταν έρθει η ώρα, που μακάρι να μην φτάσει ποτέ, θα είμαστε πρώτοι όπως πάντοτε στην μάχη για κάθαρση του αγαπημένου μας σωματείου…Και να είστε σίγουροι πως τις επόμενες κιόλας μέρες, η Θύρα 9 θα κάνει αρκετά για να διασφαλίσει όσα μπορεί φέρνοντας και κάποιους άλλους μπρος στις ευθύνες που τους αναλογούν…

ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

GATE 9 ON FACEBOOK | GATE 9 OFFICIAL WEBSITE