Πιο έτοιμοι από ποτέ


trifylli sti kardia

trifylli sti kardia

Αυτή τη φορά, έχετε την ατυχία να βρείτε απέναντι σας ορκισμένο κόσμο, έτοιμο να θυσιάσει τα πάντα για να παραδώσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην νέα γενιά, υγιές και καθαρή από όσα την μόλυναν τα τελευταία χρόνια.

Γνωρίζουμε πράγματα και καταστάσεις που όχι απλά μας στεναχωρούν, αλλά μας εξοργίζουν και μας οδηγούν σε ακραίες σκέψεις. Είμαστε πραγματικά έτοιμοι να θυσιάσουμε τα πάντα, φτάνει να τελειώσει, (πριν καν αρχίσει) οποιαδήποτε νέα κοροϊδία σε βάρος του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ.

Διευκρίνιση: Τα μηνύματα μας αφορούν κύκλους εκτός του Δ.Σ που προσπαθούν να πλασάρουν σχέδιο “αυτοκαταστροφής” και μηδενίσματος του χρέους.

Σας το λέμε ξεκάθαρα, να το έχετε κάπου στην άκρη του μυαλού σας. Δεν μπορείτε να φιμώσετε όλο τον κόσμο. Όσες απειλές και να δεχτούμε, όσους από εμάς και αν προσπαθήσετε να καταστρέψετε τις ζωές τους, ακόμη και αν χρειαστεί να χάσουμε τις δουλειές μας ή να μπούμε στην φυλακή, δεν θα μας φιμώσετε.

Να είστε σίγουροι πως θα μας βρείτε έτοιμους. Ακόμη και αν κλείσει το trifylli.net θα ξεφυτρώσουμε από παντού. Γιατί πιστέψτε μας, είμαστε χιλιάδες κόσμου περήφανου, αποφασισμένου και έτοιμου να πολεμήσει για την Μεγάλη ΙΔΕΑ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.  Το τελευταίο μήνυμα πάει και προς τους αναγνώστες μας. Να είστε όλοι έτοιμοι..