Θέλει δυνατή καρδιά να είσαι εκεί


omonoia-olympiakos-kypello-2007-08

omonoia-olympiakos-kypello-2007-08

Γράφουμε εκ των προτέρων πως εμείς θα βρισκόμαστε στο ΓΣΠ το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου και ώρα 18.00 για τον αγώνα της καψούρας ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στην Πάφο. Ο αγώνας μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί αδιάφορος αλλά σε μας φαντάζει άκρως σημαντικός. Είναι οι στιγμές που νιώθουμε πόνο να είμαστε μάρτυρες, αλλά από την άλλη νιώθουμε απέραντο κενό και θλίψη να είμαστε μακριά της.

Έχουμε αποφασίσει χρόνια πριν για την παρουσία μας το Σάββατο στο γήπεδο και είμαστε απόλυτα βέβαιοι πως το ίδιο έχουν πράξει πολλοί από εσάς χρόνια πριν. Η απόφαση να βρεθούμε δίπλα της έχει παρθεί προ πολλού. Αυτό μας γεμίζει περηφάνια και όσο οξύμωρο και αν ακούγεται είναι για μας ο σημαντικότερος αγώνας, μέχρι τον επόμενο.

Η είσοδος έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ γενική, ενώ για τους μαθητές η τιμή των εισιτηρίων για το παιχνίδι αυτό είναι μόνο 5 ευρώ. Στο 1 ευρώ τα παιδικά. Μαζί με το χαρτάκι του εισιτηρίου μας, θα προμηθευτούμε μάλιστα και τον λαχνό εισφοράς προς το σωματείο των 5 ευρώ. Είναι για μας ανάγκη να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για την αγαπημένη μας ομάδα.

Θα τα πούμε εκεί