Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκινάει το νέο πλάνο


Παράδειγμα προς όλους, ο αρχηγός της ομάδας μας Λεάντρο Αλμέιδα Μαρκολίνι

Κίνητρο για τον κάθε παίκτη θα έπρεπε να είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ και μόνο. Ούτε η 4η θέση, ούτε η Ευρώπη, ούτε ο πρωταθλητισμός. Αυτά είναι στόχοι και όχι κίνητρα.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται να το έχουν καταλάβει αυτό και ο στόχος σωτηρίας της ομάδας αλλά και της ανάκαμψης της αγωνιστικής της ταυτότητας, φέρνει το διοικητικό συμβούλιο να λαμβάνει μεγάλες αποφάσεις.

Όποιος θέλει να παίξει για την ΟΜΟΝΟΙΑ θα μείνει. Για τους υπόλοιπους ο δρόμος είναι ανοιχτός. Δεν θα δεχτεί κανείς από την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παίκτες μισθοφόρους που θα παίζουν όποτε θέλουν.

Ο δρόμος που χαράσσει το διοικητικό συμβούλιο μας βρίσκει σύμφωνους. Μάλιστα μέσα από έγκυρες πληροφορίες το πιο πάνω θέμα γνωστοποιήθηκε και στους παίκτες από το στόμα διοικητικού παράγοντα της ομάδας μας, με επίσκεψη του στο Ηλίας Πούλλος.

Στόχος για τη νέα χρονιά είναι το μπάτζετ να πέσει στα 4 εκατομμύρια και παράλληλα με αυτό τον στόχο είναι να κρατηθούν οι παίκτες που θέλουν αλλά και μπορούν να παίζουν για τη φανέλα. Οι παίκτες που σε κάθε ομάδα που αντιμετώπισε τα προβλήματα μας, έγιναν σύμβολο.

Έτσι, αναμένονται αλλαγές από τη μία αλλά και η ρεαλιστική δυναμικότητα της ομάδας από την άλλη. Ας μη ξεχνάμε ότι οι παίκτες είναι άνθρωποι και στο παιχνίδι μετράει πρώτα η θέληση και μετά η ποδοσφαιρική αξία. Τι να τον κάνω τον “παιχταρά” που δε θέλει να παίξει μπάλα άλλωστε?

Ελπίζουμε να γίνουν οι σωστές επιλογές και τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίζει και μπάλα, θα έχει και στόχο το πρωτάθλημα, θα έχει τον κόσμο δίπλα της, θα πληρώνει τους πάντες στην ώρα τους και θα μειώνει και τα χρέη που τόσο μας βασανίζουν.

Θέλουμε σοβαρές, σωστές, συλλογικές αποφάσεις και η ΟΜΟΝΟΙΑ ναι, θα βρει τον δρόμο της, μέσα από την ιδέα και την αγάπη για αυτό το σωματείο. Όχι μέσα από ακριβά συμβόλαια και παίχτες μισθοφόρους του παρών και του παρελθόντος.