Πληγωμένη είναι πιο επικίνδυνη


tsireio-omonoia

tsireio-omonoia

Μπορεί ο σημερινός αγώνας στη Λεμεσό να μην έχει την ίδια βαρύτητα όπως συνηθίσαμε εδώ και δεκαετίες, ωστόσο δεν παύει από το να είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για την ΟΜΟΝΟΙΑ από κάθε άποψη. Πρώτα απ’ όλα η ομάδα μας χρειάζεται την νίκη που θα την ανεβάσει πρώτιστος ψυχολογικά. Έπειτα είναι στη μέση και ο αντικειμενικός στόχος της εισόδου στην πρώτη τετράδα, από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος αν είναι δυνατό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πεθαίνει ποτέ και όσοι επιχειρηματολογούν για το αντίθετο βρίσκονται εκτός κυπριακής πραγματικότητας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εδώ και όσο αυτός ο κόσμος στέκεται δίπλα στην ΙΔΕΑ της δεν θα σβήσει στον αιώνα τον άπαντα. Ο κάθε αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελεί για το ήμισυ της Κύπρου ότι πιο σημαντικό γεγονός μπορεί να συμβεί στην διάρκεια της ημέρας.

Σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παραταχθεί λαβωμένη και με πληγωμένο εγωισμό στο Τσίρειο στάδιο. Εκεί όπου έχει γράψει μερικές από της χρυσοπράσινες σελίδες της ιστορίας της. Εκεί όπου κάθε αγώνας της μοιάζει με εντός έδρας παιχνίδι, εκεί που δίνονται οι απαντήσεις προς όλους πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι παντού, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό της Κύπρου.

Όπως και ο τίτλος έτσι και το μήνυμα αυτού του άρθρου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πληγωμένη είναι πολύ πιο επικίνδυνη για όλους τους αντιπάλους της. Μπορεί σήμερα να μην έχουμε όλα τα δεδομένα υπέρ μας, με όλα αυτά τα αρνητικά της χρονιάς να μας χρίζουν ως αουτσάιντερ στην αναμέτρηση, μέχρι το πρώτο σφύριγμα στο ματς

Γιατί από κει και πέρα όλοι μας στη κερκίδα θα περιμένουμε την ΝΙΚΗ.