Να ξεκαθαρίσει ΤΩΡΑ


dioikisi miltis

dioikisi miltis

Τα περιθώρια της υπομονής μας έχουν στερέψει προ πολλού. Εδώ και μέρες προσπαθούμε να συγκρατήσουμε την αφόρητη πίεση που δεχόμαστε και από αναγνώστες μας αλλά και από εμάς τους ίδιους για να μην ξεσπάσουμε στους φταίχτες του σύγχρονου παρελθόντος και αναμένουμε με αγωνία την ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου για την διαγραφή του χρέους προς τον χειρότερο πρόεδρο της ιστορίας του σωματείου κ. μιλτιάδη νεοφύτου.

Έχουμε συνομιλήσει με άτομα της νυν διοικούσας επιτροπής και έχουμε λάβει διαβεβαιώσεις πως σύντομα το θέμα αυτό θα ξεκαθαρίσει θετικά ή αρνητικά και θα βγει η διοίκηση με πάσα διαφάνεια να ενημερώσει τον κόσμο πως υφίσταται ή δεν υφίσταται το οποιοδήποτε χρέος προς τον κτίστη.

Πάνω σ’ αυτό λοιπόν θα ασχοληθούμε αποκλειστικά σε αυτό το άρθρο. Περιμένουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες να βγει μπροστά το δ.σ και να ξεκαθαρίσει στον Μιλτή πως δεν έχει να παίρνει ούτε σεντ. Ο κόσμος δεν έχει ανάγκη πλέον να το ακούσει. Έχει απαίτηση να μπουν άτομα μπροστά και να θυσιάσουν τα πάντα, να βρουν ένα σωστό πλάνο για να αποπληρωθεί το χρέος μόνο προς τρίτους και όχι προς τον προηγούμενο πρόεδρο.

Αν ο κ. Νεοφύτου θέλει έστω και 1 σέντ από τα ταμεία της βασανισμένης για χάρη του ΟΜΟΝΟΙΑΣ ας έρθει να τα ζητήσει από εμάς και το κόσμο της.. και να τα ζητήσει πρόσωπο με πρόσωπο!!!