Hoolifan: Εντός…του θέματος


Hoolifan Omonoia Fans Site

Hoolifan Omonoia Fans SiteΓια σας μάγκες. Καθόμουν αραχτός και ωραίος  μέχρι που ήρθε στην αντίληψη μου η ανακοίνωση του Ελαμ για το Πολυτεχνείο. Έτσι είσαστε φασιστάκια? Οκ ελάτε μέσα να δούμε ποιος εν ο κάφρος σκουλίκια. Πάμε ένα μεταμεσονύχτιο.. Στο κομπιούτερ μου μονάχος άστραψα και βρόντηξααααα

Σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν θα ασχοληθούμε με το δήθεν «έπος» του Πολυτεχνείου γιατί αποτελεί την μεγαλύτερη απάτη της Ελληνικής Ιστορίας. Ως Έλληνες έχουμε αρκετούς ήρωες να τιμούμε, δεν χρειαζόμαστε φανταστικούς!

Και για όσους θα τρέξουν να μας κατηγορήσουν, ας αναζητήσουν πρώτα από όλα τα ιστορικά στοιχεία της τότε εποχής και θα διαπιστώσουν πως εντός του Πολυτεχνείου ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.  Εν κατακλείδι στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξαν νεκροί, άρα δεν αποτελεί εθνική εορτή.

Μάλιστα. Πλήρως κατανοητή η λογική σας. Μπορεί να πέθαναν εκατοντάδες αλλά μέσα στο χώρο του Πολυτεχνείου κανείς άρα δεν αποτελεί εθνική εορτή. Αν δεχτώ το επιχείρημα σας αυτό τι μας λέει. Ότι μπορεί να πέθαναν στους γύρω δρόμους και στις γειτονιές αλλά μέσα κανείς άρα εθνική γιορτή δεν υφίσταται! Μάλιστα μάλιστα

Κάτι σαν το τροχαίο που αν δεν πεθάνεις εντός του αυτοκινήτου δεν μετράει ένα πράγμα?

Την γυναίκα σας αν την «βολεύω» εκτός σπιτιού σας δεν θεωρείται…γυναίκα σας?

Άσχετο με την πολιτική μας συζήτηση αλλά πρέπει να αναφερθεί. Δηλαδή τωρά παραδέχεστε μου έμμεσα ότι για να θεωρείται πέναλτι το φάουλ πρέπει να είναι εντός περιοχής??????

Όχι όχι ήβρα το, ήβρα το και μην μου πείτε όχι. Είναι ακριβώς όπως άμαν παίζεις τάβλι η ζαρκά δεν μετρά αν φκεί πόξω που το τάβλι? Σωστός???? Βλάκες γαμώτο.

Πίσω στο θέμα μας.

Πλήρως κατανοητό ρε φασίστες είναι επίσης πως ο άνθρωπος που ανέπτυξε το υδρευτικό σύστημα στην Ελλάδα περισσότερο κακό της έκανε παρά καλό.

Γιατί με το δικό του έργο οδήγησε στην μείωση των πηγαδιών, και σήμερα με όλους εσάς θα μας ήταν πολύ χρήσιμα και πάλι…..

Πήγαινε να αφήσεις κανένα σημείωμα «Παππού σε πεθύμησα» by the way εκεί στο Μελιγαλά.

Και να έρθω και εγώ από πίσω να σε κουντήσω μέσα. Τεννεκεδάκι προτιμάς coca cola όξα από εκείνο το πασχί που έχει μέσα μανιταράκια?

Δηλαδή με την ίδια λογική ρε φασιστάκια ο Ισαακ και ο Σολωμού δεν είναι ήρωες της Κύπρου γιατί δεν πέθαναν εντός κυπριακού εδάφους?  Σωστά

Είναι ήρωες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ αφού έπεσαν στην πράσινη γραμμή?

Ο Μέγα Αλέξανδρος που πέθανε κάπου στην Ασία και στην Ινδία σίγουρα δεν είναι δικός σας ήρωας αφού δεν πέθανε εντός ελληνικού εδάφους αλλά των Ινδών και των Πακιστανών

Ο βουκεφάλας τελικά ήταν άλογο όξα ελέφαντας όπως συνηθίζουν στην ΙΝΔΙΑ? O Βουκεφάλας ο Ταμπο το ελεφαντάκι ( για σου Κώτσιο αλάνι για την πασα)

Καποιος να πάρει ένα ποτήρι νερό του Κλασιδιάρη γιατί εν να λυποθυμήσει. Ποιος να στο έλεγε ρε ότι ο Μέγας θα σας έβγαινε τελικά αστέρι του Bollywood!

Το σημαδούι το κόκκινο πάνω στο μέτωπο προσφέρουμε να σου το κάμω δωρεάν ρε Κλασιδιάρη αν θέλεις να ακολουθήσεις τους προγόνους σου. Μπορεί να φκει λίγο μεγάλο όμως αναλόγως της φόρας που εν να πάρω. Ναι ναι μην ανησυχείς είναι μέσα στη διαδικασία η σιδερογροθιά είναι μέσα στο τελετουργικό έτσι κάνουν όλοι άτε κλείσε τα μάθκια σου

Για πάντα.

Οι 290 και ο Λεωνίδας εκεί εντός στις Θερμοπύλες ήτανε ήρωες. Οι 10 που έκοψαν πιο έξω στην ανοιχτοσχιά προδότες!..

Δεν πέθαναν εντός λένε άρα δεν αποτελεί εθνική εορτή. Μάλιστα. Πέτε μου. Τζιαμέ στο χάνι της Γραβιάς ήταν μέσα όξα πόξω ταμπουρωμένοι. Για να δούμε αν ήταν εντός να ξέρουμε αν ήταν ήρωες ή όχι..

Αν πέθανε κανένας εκεί στη πόρτα μισός μέσα μισός έξω?

Ήβρα το. Αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Η ιστορία δεν τον έκρινε ακόμα. Όπως τον Χίτλερ εννεν έτσι που μας λέτε κάθε φορά?

Εγώ ενστερνίζομαι την άποψη σας. Σίγουρα ήταν αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Ή τρελός ψυχοπαθής ήταν ή τρελλός ψυχοπαθής καψούρης με κανά Εβραίο γκόμενο που δεν του έκανε το χατίρι…

Οι ήρωες της ΕΟΚΑ σας δεν έπεσαν εντός κυπριακού εδάφους άρα δεν αποτελεί εθνική εορτή. Είναι γιορτή των εγγλέζων. Ας την γιορτάζουν κάθε Αύγουστο στην Αγία Ναπα στην black and white εσείς δεν δικαιούστε.

Έπος του 21 και μαλακίες. Εμφύλιος των Τούρκων ήταν..

ΑΤΕ ΚΑΤΣΕΤΕ ΠΑΝΩ με τούτο το τελευταίο. Ήβρετε τον αντίπελλο σας ε μα πόσο καιρό να σας ακούμε να μαλακίζεστε ενομίσετε ότι είμαι σοβαρός εγώ? Μαλακίες να θέλετε….

Eίπα σας μεν με κουρτίζεται αλλά άλλη δουλειά δεν κάνετε ρε φασιστάκια

Δεν σας άρεσε τωρά ρε κωλόπαιδα Βγάλτε λοιπόν το σκασμό και μην ξαναπιάσετε στο στόμα σας τους ήρωες του Πολυτεχνείου είτε εντός είτε εκτός είτε στην επαρχία είτε στα βουνά.

Το Πολυτεχνείο δεν είναι ένα γεγονός που μπορεί να οριοθετηθεί και να τοποθετηθεί αποκλειστικά σε ένα χώρο και σε μια χρονολογική στιγμή και προπάντων δεν δικαιούστε εσείς που κρατούσατε τα γκλοπ και τα πιστόλια να ορίσετε τα όποια όρια και σύνορα του!!

Άκου δεν είχε νεκρούς το Πολυτεχνείο. Ε τι να περίμενε κανείς. Παραδοχή από τους δολοφόνους ότι σκότωσαν????

Δηλαδή πως πήγαινε ρε Χρίστου (αρχηγος ΕΛΑΜ) στα παιδικά σου χρόνια? Όλοι μαζεύαμε το χαρτζιλίκι μας όταν ήμασταν έφηβοι για να πάρουμε το αυτοκίνητο μας. Μερικοί τα καταφέραμε μερικοί όχι. Εσύ Χρίστου? Κατάφερες να πάρεις το τανκς που πάντοτε σου άρεσε??

By the way ρε Χρίστου προσπάθησε να εργοδοτείς λιγότερους ξένους στα χωράφια σου στο Πολιτικό αν θα καταφέρεις επιτέλους να γίνεις πιστευτός….

Δέσε κανένα πάνω σε καμιά ελιά να τους δείχνεις μέσα μέσα ποιος είναι ο γαιοκτήμονας. Παπάρα…

Άτε πισκάλα τις τσακιστές του κώλου σου μαλάκα.

Άσχετο αλλά δεν μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο.

Δεν φοβάμαι τον θάνατο δήλωσε ο Μητσοτάκης. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τον θάνατο….

Μπορεί να είναι ο μόνος επιβάτης που αν ανέβει στη βάρκα του βαρκάρη για να τον πάει απέναντι θα χαλάσει η βάρκα.

Να δούμε πότε θα έρθει η άγια εκείνη μέρα που θα κάνετε όλοι σας φασίστες αυτό το ταξίδι με την Βάρκα. Και να είστε σίγουροι πως θα είναι εθνική εορτή.

ο Hoolifan | [email protected]