Και στο Τσιρειο ΛΑΕ


tsireio kosmos e3o

tsireio kosmos e3o

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά το σωματείο μας πάμε την Κυριακή να παλέψουμε για την υπερηφάνεια μας και για αυτήν την ομάδα που μας μάθαν οι παππούδες μας! Το δείξαμε χτες το βράδυ στο κλειστό πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει λαό που ξέρει να αγαπά, έχει λαό τρελά αρρωστημένο.

Θα το δείξουμε για άλλη μια φορά και στους φυγάδες θα το φωνάξουμε για άλλη μια φορά για να ακουστεί καλά σε όλη τη Κύπρο σε κάθε αλλόθρησκο λαμόγιο που μας ξεγράφει. ΔΕΝ ΞΟΦΛΗΣΑΜΕ ρε ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ. Θα έρθουμε για να σας δώσουμε ακόμα ένα λόγο να μας σχολιάσετε. Θα έρθουμε για να ομορφύνει και εσάς το απόγευμα σας! Για να παραδεχτείτε στις εσωτερικές σας συζητήσεις με τον εαυτούλη σας « Διαόλε δεν τα παρατάνε ποτέ? Στο -12 και ακόμα εκεί?..». Θα έρθουμε σαν άλλοτε θα έρθουμε σαν πάντοτε!

Ο λαός θα ετοιμαστεί για μια ακόμα μαγική εξόρμηση. Άλλοι από Λευκωσία από Πάφο από Λάρνακα και ελεύθερη Αμμόχωστο και άλλοι από εκεί δίπλα στη Λεμεσό. Φρενίτιδα και πόνος στο κεφάλι σε όλα τα πέταλα για σένα. Όπου αγωνιζόσουνα ήμουν πάντα και εγώ μαζί άγρυπνος φρουρός σου και προσκυνητής σου.

Δεν ξενερώνω και τραγουδάω και παντού και παντού σ΄ακολουθάω. Τριφυλλάρα για σένα μόνο.