Σας περιμένουμε


Πολλές φορές όλοι μας λέμε οι παίχτες δεν αντιλαμβάνονται που παίζουν. Δεν αντιλαμβάνονται το βάρος και την ιστορία της φανέλας και του συλλόγου. Ε λοιπόν αύριο είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για εντατικά ιδιαίτερα μαθήματα.

Κύριε Τόνι αν μας ακούς εσύ και οι υπόλοιποι στη διοίκηση του σωματείου. Αύριο έχει αγώνα μπάσκετ. Παίζουμε τον αιώνιο μας αντίπαλο. Είναι για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που το τμήμα μπήκε δυναμικά και δείχνει ικανό για μεγάλα πράγματα. Δυστυχώς όλα αυτά που βλέπουμε στο ποδόσφαιρο μας έχουν μεταφερθεί και στο χώρο της καλαθόσφαιρας. Η ομάδα μας πήρε πανάξια τις νίκες στο παρκέ αλλά έχει μέχρι τώρα 2 ενστάσεις από τους αντιπάλους που εξακολουθούν να μην το χωνεύουν. Αύριο παίζουμε την παράγκα του αθλητισμού της Κύπρου. Αυτούς που άνοιξαν τα ταχυδρομεία Κυριακή μέρα( υπόθεση Αρθουρ Λι)

Ελάτε. Πιάστε τους παίχτες μας και ελάτε. Να δούνε τον κόσμο. Να δούνε το πάθος και την δίψα για την νίκη πάνω στον αιώνιο. Να δούνε συναδέρφους τους των 500 και των 1000 ευρώ να κάνουν βουτιές στο παρκέ για να σώσουν μια χαμένη μπαλιά.

Ελάτε να δούνε την πράσινη οικογένεια, την ΘΥΡΑ 9 να φωνάζει ασταμάτητα. Να δούνε τον κόσμο στην κερκίδα του κλειστού. Είναι ο ίδιος κόσμος που θα βρεθεί και την Κυριακή στη κερκίδα του Τσιρείου να τους τραγουδήσει.

Ελάτε να τους μιλήσουμε να τους χαιρετήσουμε να δούνε στα πρόσωπα μας την ειλικρίνεια και την ανιδιοτελή αγάπη για το τριφύλλι. Να γίνουν ένα μαζί μας, να μάθουν και τα συνθήματα μας. Γιατί όχι, οι συνάδερφοι τους στο φούτσαλ το συνηθίζουν!

Σας περιμένουμε Τόνι. Και εσένα και τα παιδιά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ξαναμεγαλουργήσει. Ίσως να πρέπει να αρχίσουμε από τα απλά πράγματα. Μπορεί να φαντάζουν ασήμαντα και μικρά μα πιστέψτε μας δεν είναι. Να γίνουμε ένα. Όλοι. Να φωνάζουμε και να τραγουδήσουμε για τη νίκη ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!Κόσμος διοίκηση παίχτες προπονητής. Σας περιμένουμε…

*φωτογραφία από omonoianews*