Τιμη και δόξα στους ΗΡΩΕΣ μας


Η χυδαιότητα της παρακρατικής νεοναζιστική οργάνωσης Χρυσή Αυγή δεν έχει όρια. Με φυλλάδια της αμφισβητεί τους νεκρούς του ένδοξου Πολυτεχνείου και χαρακτηρίζει τον όλο αγώνα κατά της Χούντας ένα παραμύθι. Δεν έφτανε μόνο αυτό προσφέρει αμοιβή σε όποιον παρουσιάσει στοιχεία που πιστοποιούν ότι υπήρχαν νεκροί..

Αν νομίζετε πως αυτές οι γελοιότητες αυτές οι προσβολές δεν μας αγγίζουν σαν άτομα ή σαν κοινωνία τότε ξανασκεφτείτε το. Το παρακλάδι της Χρυσής Αυγής στη Κύπρο το ΕΛΑΜ έχει ακριβώς τις ίδιες και απαράλλακτες θέσεις. Εξυμνούν την Χούντα προσκυνάνε τον Χίτλερ και το ολοκαυτωμα και ανυπομονούν να μπορέσουν κάποτε να συνεχίσουν το έργο του. Πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους πως το αυγό του φιδιού όχι μόνο έσπασε αλλά έχει γίνει φίδι και αυτό και γεννάει με τη σειρά του.

Ο φασισμός είναι εδώ. Είναι ο γείτονας σου ο ακραίος που λες εντάξει μωρέ είναι λίγο έντονος στις απόψεις του αλλά είναι ακίνδυνος..

Είναι ο συμμαθητής σου. Λες έφηβος είναι σαν εμένα λίγο συγχυσμένος και γεμάτος ενέργεια θα του περάσει κάποτε.

Ο φασισμός είναι εδώ όμως. Αντιμετώπισε τον. Μην σφυρίζεις αμέριμνα. Θα σου κτυπήσει την πόρτα . Θα έρθει η μέρα που θα τον ενοχλεί το ντύσιμο σου. Η μουσική που ακούς ακόμα και το κούρεμα σου. Κάτι θα βρει για να σου επιτεθεί και εσένα όταν του τελειώσουν οι ξένοι, οι τούρκοι, οι άθεοι οι μουσουλμάνοι οι κουμουνιστές.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑΝΚΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕ…ΠΟΜΠΕΣ!!!!

ΑΜΟΙΒΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ….ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ!

Οσον αφορά για του νεκρούς ρε βρωμιάρηδες