Κούλλης Μαυρουδής: Τώρα θα δείξουμε ποιοι είμαστε


koullis mavroudis coach

koullis mavroudis coach

Την αποφασιστικότητα για άμεση ανάκαμψη της ομάδας φούτσαλ, εξέφρασε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου μας, ο προπονητής της, Κούλλης Μαυρουδής, τονίζοντας πως το φετινό πρωτάθλημα το θέλουν όλοι περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο. «Τώρα θα δείξουμε ποιοι είμαστε» επεσήμανε, σχετικά με την αντίδραση που θα πρέπει να έχει η Ομόνοια μετά την αναπάντεχη ήττα με την Ένωση την περασμένη αγωνιστική, σημειώνοντας παράλληλα πως η ομάδα μας θα πρέπει να επανέλθει άμεσα στις νίκες, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ την Παρασκευή, στη Λάρνακα.

www.omonoia.com.cy  | επίσημη ιστοσελίδα Ομόνοιας

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Κούλλης Μαυρουδής ανέφερε: «Το παιχνίδι με την Ένωση την περασμένη βδομάδα, ήρθε για να μας υπενθυμίσει ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι ξεκάθαρο πως εάν δεν φτύνουμε αίμα στο γήπεδο, δεν πρόκειται να πετυχαίνουμε το στόχο μας. Θέλουμε να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες, στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, κάτι που θα γίνει μόνο εάν παρουσιαστούμε με το καλό μας πρόσωπο».

Στη συνέχεια εξέφρασε την πίστη του για την ομάδα μας: «Αυτή η ήττα θα πρέπει να μας γίνει μάθημα. Μόνο με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μας, πιστεύω στους παίκτες μας και στον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε».

Τέλος, τόνισε πόσο σημαντική είναι για όλους στην ομάδα η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος: «Τώρα θα δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε. Οι μεγάλες ομάδες ξεχωρίζουν μέσα απ’ τις δύσκολες στιγμές τους. Στις νίκες είναι όλα όμορφα. Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν ότι παραμένουν οι καλύτεροι στην Κύπρο. Αυτό το πρωτάθλημα το θέλουμε όλοι περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, για πολλούς και διάφορους λόγους».