Υπό παρακολούθηση: Νούνο Ασσίς


assis-omonoia-alkh-1-0

Εγκαινιάζουμε φίλοι και φίλες τη συγκεκριμένη στήλη, όπου συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές θα βρέθονται υπο… παρακολούθηση απο το στατιστικό μας μάτι!

Θέλησή μας είναι να δίνουμε σε εσάς περισσότερα στατιστικά στοιχεία για ενα ποδοσφαιριστή σε κάθε αγώνα, όπως αυτά των προσωπικών μονομαχιών που είχε στον αγώνα, των σωστών/λάνθασμένων ενεργειών (πάσες) και άλλα. Το “θύμα” μας μπορείτε εσείς να το διαλέξετε μέσω facebook (comment κάτω απο το άρθρο) και ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες ψήφους θα παρακολουθηθεί στον επόμενο αγώνα της ομάδας μας.

Το παιχνίδι του Νούνο Ασσίς θα προσπαθίσουμε να σας παρουσιάσουμε αναλυτικότερα.

assis-omonoia-alkh-1-0
 
Ο ποδοσφαιριστής μας αντικαταστήθηκε στο τρίτο λεπτό του έξτρα χρόνου των καθυστερήσεων. Αγωνίστηκε σαν επιτελικός μέσος, πίσω απο τον Άλβες και μετά την αναγκαστική αλλαγή του Λεάντρο τοποθετήθηκε λίγο πιο πίσω και βοήθησε τον Σοάρες στον ανασταλτικό χώρο.

Κατάφερε και απέφυγε κτυπήματα των αντιπάλων, ενδεικτικό και το μόλις ένα φάουλ που του έγινε! Κέρδισε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες που είχε στον αγώνα και ήταν πολύ ακριβής στις πάσες του.

Με το νούμερο των επαφών με την μπάλα να φτάνει το 63, ο Νούνο Ασσίς κατατάσσεται εύκολα στους ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες επαφές με τη μπάλα σε κάθε αγώνα. Βαρόμετρο λοιπόν η απόδοση του οσο αφορά τη γενική απόδοση της ομάδας!

Να ευχηθούμε στο Νούνο καλή (και ακόμη καλύτερη) συνέχεια! Ελπίζουμε να του φέρουμε γούρι σαν στήλη.