Ο ρόλος του αρχηγού


Με δάκρυ πανηγύρισε το προηγούμενο του τέρμα ο αρχηγός μας

Πολλές φορές ακούμε για το ρόλο του αρχηγού μιας ποδοσφαιρικής ομάδας και πως αυτός σπρώχνει την ομάδα προς τη νίκη. Παραδείγματα μεγάλων αρχηγών είναι ο Τότι, ο Τζέραντ ,ο Λάμπαρντ, ο Κασίγιας, ο Πουγιόλ και άλλοι πολλοί.

Χαρακτηριστικά ενός αρχηγού είναι η μαχητικότητα του, η ενδυνάμωση των σχέσεων μέσα στην ομάδα, το πάθος του που ξεχωρίζει, η ηγετική πρωτοβουλία που χρειάζεται ούτως ώστε να είναι όντως αρχηγός και να σπρώχνει την ομάδα στα δύσκολα και γενικά να είναι ο παίκτης παράδειγμα προς μίμηση για τους άλλους.

Στον χθεσινό του πανηγυρισμό ο αρχηγός μας αφιερώνει το τέρμα στους οπαδούς που πιστεύουν ακόμη και ήταν στην κερκίδα

Ο Λέο, όχι μόνο χθες, ήταν όντως όλα αυτά και με την παρουσία του μας ανάγκασε να του γράψουμε ένα ευχαριστήριο άρθρο. Οι φωτογραφίες από το χθεσινό παιχνίδι αλλά και από άλλα παιχνίδια (θυμηθείτε το δάκρυ στο τέρμα) μας δείχνει πόσο πολύ αγαπά την ομάδα και πόσο σοβαρά πήρε τον ρόλο του και τον ευχαριστούμε.

Χαρακτηριστικό σημείο χθες όλο το γήπεδο να κραυγάζει ΛΕΟ-ΛΕΟ-ΛΕΟ στην αλλαγή του παίκτη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ανακάμψει είτε τώρα, είτε σε λίγο, είτε αργότερα. Τέτοιες παρουσίες όμως είναι που κάνουν τους παίκτες να ξεχωρίζουν και να παίρνουν μία θέση στη καρδιά μας.

ΛΕΟ ΑΡΧΗΓΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Πιο κάτω λίγες φωτογραφίες από το χθεσινό παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον μαχητικό μας αρχηγό: