Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συγκέντρωση στη Λακατάμια


lakatamia-omonoia

lakatamia-omonoia

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ανοικτή συγκέντρωση ανάμεσα σε Διοικητικό Συμβούλιο και κόσμο της Ομόνοιας, την περασμένη Παρασκευή, στο οίκημα του σωματείου ΑΕΛ Λακατάμιας, όπου στεγάζεται και το Fan Club 9 Λακατάμιας.

Το παρών τους στη συγκέντρωση έδωσαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας μας, οι οποίοι ενημέρωσαν τον κόσμο για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το σωματείο, ενώ του επεξήγησα και τις σκέψεις που γίνονται για αντιμετώπιση των άμεσων οικονομικών αναγκών.

Omonoia Official Page on Facebook | Fc Lakatamia on Facebook

Επίσης, έγινε εποικοδομητικός διάλογος, ενώ είχαν την ευκαιρία οι αρκετοί φίλοι της ομάδας μας που βρέθηκαν στο οίκημα, να καταθέσουν τις εισηγήσεις τους και να υποβάλουν τα ερωτήματά τους.

Παρουσία παικτών και καλαθοσφαιριστών
Ιδιαίτερη χαρά έδωσε στον κόσμο η παρουσία τριών ποδοσφαιριστών, των Λεάντρο, Λεβίτα και Σκέμπρι, καθώς και όλων των καλαθοσφαιριστών της ομάδας μας, τους οποίους και αποθέωσε. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους αθλητές του σωματείου μας.

Εισφορές
«Γενναιόδωρη» εισφορά στο σωματείο μας κατέθεσε το Fan Club 9 Λακατάμιας, συμμετέχοντας στο σχέδιο «Είμαι Ομόνοια, δηλώνω παρών», ενώ οικονομική βοήθεια προσέφεραν και αρκετοί άλλοι από τους παρευρισκόμενους.

* Στη φωτογραφία ποδοσφαιριστές και καλαθοσφαιριστές της Ομόνοιας, μαζί με στελέχη του Fan Club 9 Λακατάμιας

πηγή: επίσημη ιστοσελίδα ΟΜΟΝΟΙΑΣ