Οι τρεις βαθμοί


Μάλιστα. Αυτό ήταν το ζητούμενο αυτό και το κρατούμενο από το σημερινό παιγνίδι. Η ομάδα μας χωρίς να ανεβεί πάνω από το μέτριο κατάφερε να κερδίσει με το στενό 1-0 την Αλκή μέσα στην έδρα μας. Οι ευκαιρίες μας μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού και χρειάστηκε να περάσουν 72 λεπτά για να καταφέρουμε να ανοίξουμε το σκορ. Αν και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 2 κλασικές ευκαιρίες, μια με τον Φρεντι και μια με τον Αλβες, για να προηγηθούμε εντούτοις το γκολ δεν ήρθε και όσο περνούσε η ώρα το άγχος των ποδοσφαιριστών μας αυξανόταν.

Ευτυχώς και πάλι ο Λεάντρο είχε τον τρόπο και λύτρωσε την ΟΜΟΝΟΙΑ και τους 5,5 χιλιάδες οπαδούς μας που βρέθηκαν στο ΓΣΠ. Από εκεί και πέρα η ομάδα έδωσε χώρο στην Αλκή και κράτησε το σκορ μέχρι το τέλος. Θα μπορούσε συνεχίζοντας την πίεση να πετύχει και δεύτερο γκολ η ομάδα μας και να καθαρίσει το παιγνίδι όμως προτιμήσαμε να προσέξουμε τα νώτα μας και να πάρουμε το ζητούμενο

Περισσότερη ανάλυση δεν θα κάνουμε. Η κατάσταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι κρίσιμη και πρέπει να ανεβούμε βαθμολογικά και ψυχολογικά επείγον. Κρατάμε τους 3 βαθμούς και συνεχίζουμε. Η ομάδα πρέπει να δουλέψει πολύ για τη συνέχεια και να διορθώσει τα λάθη της σε άμυνα και σε τελείωμα φάσεων. Ο κόσμος έκανε και πάλι την υπέρβαση του και ήρθε το γήπεδο παρά το -12. Για αυτό τον κόσμο λοιπόν παίκτες προπονητές και διοίκηση να παλέψουν. Για την περηφάνια του και για το βαρύ όνομα αυτό του σωματείου.